Marije van de Berg - van rauw naar wow
Marije van de Berg - van rauw naar wow Marije van de Berg

boekpresentatie ‘van rauw naar wow’ door Marije van de Berg

24 november 2022 om 23:22 Overig Deel je nieuws

Iedereen krijgt in zijn leven te maken met een portie rauwheid. Verlies, teleurstelling, verbroken relaties en ga zo maar door. De impact van deze rauwheid kan gigantisch zijn, waarbij we de neiging hebben om het vooral zelf te willen oplossen of om de confrontatie met onze rauwheid uit de weg te gaan. Als we onder ogen durven te komen wat ons belemmert om in vrijheid te leven, geeft dat ruimte om dat proces met God samen aan te gaan.  God geeft zo enorm veel beloftes over Wie Hij is en Wat Hij doet in tijden van uitdagingen en moeilijkheden. Juist wanneer we ons proces doorleven, krijgen we zicht op de wonderlijke uitwerking van Gods liefde en genade in ons leven.

Marije van den Berg neemt de lezer in dit boek mee in haar reis van rauw naar wow. Na haar ongeluk in 2018 kon zij niet anders dan de pijn en het lijden in haar leven recht in de ogen kijken en het proces van herstel in gaan. Zij ontdekte het leven in al zijn volheid, waarover Jezus spreekt in Johannes 10 vers 10. Bovendien ontdekte Marije dat er absoluut een ‘wow’ verscholen ligt na het doorleven van de ‘rauw’. Dit boek is het antwoord op haar zoektocht.

Op maandagavond 28 november vindt er een boekpresentatie plaats in de dorpskamer in Giessenburg, inloop vanaf 19.45 uur, start avond 20.00 uur.  Tijdens deze avond zal schrijfster Marije van de Berg geïnterviewd worden door Mieke van den Boomgaard van Miek-Kado Boek-Kadoshop te Giessenburg.  

Uiteraard signeert Marije haar boek deze avond graag voor u.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie