Snuffelen tussen spullen van vroeger.
Snuffelen tussen spullen van vroeger. Eric van Aerle

Ontdek de Schat op de Mega Snuffelmarkt in Gorinchem!

21 september 2023 om 06:41 Overig Deel je nieuws

Persbericht

Ontdek de Schat op de Mega Snuffelmarkt in Gorinchem!

Bereid je voor op een onvergetelijke schattenjacht op de Mega Snuffelmarkt in Gorinchem, die plaatsvindt op zondag 1 oktober! Deze spectaculaire markt wordt gehouden in de evenementenhal en zal bruisen van meer dan 500 kraampjes, boordevol met 2e hands schatten, curiosa, brocante en vintage vondsten. Hier kun je alles vinden om je huis compleet opnieuw in te richten.Of je nu op zoek bent naar unieke decorstukken, vintage kleding, of gewoon wilt genieten van een gezellige dag vol schatten, de Mega Snuffelmarkt heeft het allemaal. Mis deze kans niet om verborgen juweeltjes te ontdekken en je huis een persoonlijke touch te geven.Belangrijke informatie:

• Datum: Zondag 1 oktober 2023

• Tijd: 9:00 uur tot 16:30 uur

• Locatie: Evenementenhal Gorinchem

• Entree € 5,- voor volwassenen, kinderen onder begeleiding tot 12 jaar hebben gratis toegang

• Gratis parkeren

Kom met je vrienden en familie naar de Mega Snuffelmarkt en maak er een geweldige dag van! Vergeet niet om wat cash mee te nemen voor die ene speciale vondst. Deze markt belooft een dag vol verrassingen te worden.Voor meer informatie en updates, bezoek onze website www.vanaerlebv.nl of volg ons op sociale media. 

Voor persaanvragen en meer informatie, neem contact op met: 

Naam: Eric van Aerle Telefoonnummer: 0653848622 E-mailadres: eric@vanaerlebv.nl

Over Mega Snuffelmarkt GorinchemDe Mega Snuffelmarkt Gorinchem is een van de grootste en meest geliefde markten voor tweedehands spullen, curiosa, brocante en vintage in Nederland. Met honderden kraampjes en een breed scala aan items, biedt de markt een unieke winkelervaring voor alle schattenjagers en liefhebbers van vintage en antiek.   

Met vriendelijke groet, 

Eric van Aerle 

Pr. Rooseveltlaan 43

5707 GB   Helmond

Tel. 0492-525483

M: 06 53 84 86 22

advertentie
advertentie