DAG VAN DE OUDEREN: DOE- EN INFORMATIEBEURS

24 september 2023 om 14:23 Overig Deel je nieuws

VOOR DE ACHTSTE KEER

Op donderdagmiddag 5 oktober 2023 is in Sporthal De Wielewaal de achtste beurs voor ouderen, met ook dit jaar weer veel activiteiten. Het thema van dit jaar is weer: 

“Bent u voorbereid op de toekomst”.

Bij 38 stands is veel informatie voor de ouderen te vinden op het gebied van zorg, gezondheid en vitaliteit, vervoersmogelijkheden voor ouderen en veiligheid. Zowel gemeentelijke diensten, als verenigingen en dienstverlenende bedrijven zijn aanwezig om informatie te geven aan de oudere inwoners. Ook is er volop aandacht voor vrije tijdsbesteding en is er sociale interactie. Het grote terras in het midden van de zaal is omgedoopt tot een belangrijke ontmoetingsplaats waar bijgepraat kan worden bij het genot van een kopje koffie/thee of een drankje.

Ook zijn er diverse leuke workshops waar gratis aan kan worden deelgenomen. Er kan worden gesjoeld, OKK verzorgt “Bewegen voor ouderen”, er is voorlichting en weerbaarheidstraining voor ouderen (wapenen tegen “babbeltrucs”) en bij de gezamenlijke fysiotherapeuten is er voorlichting op het gebied van veiligheid, spierkracht en evenwicht wat op een klein parcours kan worden ervaren. Kortom een zinvolle en leuke middag van 13 tot 17 uur waar iedereen gratis binnen kan lopen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie