Cindy, Sarah en Lindsey tonen trots hun medailles
Cindy, Sarah en Lindsey tonen trots hun medailles ZVH

ZVH goed van start bij eerste wedstrijd Zevenkamp

24 september 2023 om 19:40 Overig Deel je nieuws

SLIEDRECHT – Op zaterdag 23 september was zwembad de Lockhorst in Sliedrecht het toneel van de eerste wedstrijd van het seizoen en van de Zevenkampcompetitie. De zwemmers van ZVH gingen goed van start en dit resulteerde in 14 persoonlijke records en 8 medailles. 

Tijdens de wedstrijd werd er gestreden op de 50m schoolslag, 50m vlinderslag, 50m vrije slag en de 100m wisselslag, 100m vrije slag en 100m rugslag. Van de wedstrijdploeg wisten Cindy Hagenaar (1x goud, 1x zilver), Lindsey Kortenoever (1x goud, 1x zilver), Sjoerd Noordermeer (1x zilver, 1x brons) en Sarah van Roon (1x zilver, 1x brons) het podium te behalen. Voor Jaco Huisman, Edward Korevaar, Julian Korevaar, Xander Schoneveld, Somchai Vat, Frédérique Vink en Merel van Wijk bleek de concurrentie een maatje te groot, maar desondanks zijn er mooie races gezwommen en werd er gestreden voor het hoogst haalbare resultaat. 

ZVH heeft mooie prestaties geleverd op deze eerste wedstrijd van het seizoen. Er zijn mooie tijden gezwommen, persoonlijke records verbroken en medailles gewonnen. De volgende wedstrijd, de eerste ronde van de KNZB-competitie, volgt al snel en vindt plaats op 30 september. De behaalde resultaten smaken zeker naar meer en dit geeft goede motivatie voor de komende wedstrijden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie