Afbeelding
Foto Unsplash

Waarom kies je voor een regendouche in je badkamer? Hierom!

9 augustus 2022 om 15:27 Partnercontent

Regendouchekoppen worden veel gebruikt omdat ze er zijn in allerlei maten en merken. Het kan een uitdaging zijn het juiste exemplaar te kiezen om je thuis een ontspannend bad te geven na een dag hard werken. Een regendouchekop die niet corrodeert, er elegant uitziet in je badkamer, en je ‘s morgens wakker maakt en je de energie geeft om naar je werk te gaan zijn een hele fijne toevoeging aan jouw badkamer! Dit kan natuurlijk gewoon naast een vrijstaand bad en andere badkamermeubels toegevoegd worden. 

Als je een regendouchekop wilt installeren, moet ‘ie de volgende eigenschappen hebben

De douche moet voorzien zijn van een aantal kleine, ronde of vierkante gaatjes waar het water gelijkmatig, gestaag en soepel doorheen stroomt. Maar dit is niet voldoende. Het moet pulserende mechanismen hebben die het water in de vorm van druppels laten stromen. 

De douche moet gemaakt zijn van andere materialen dan messing, chroom en staal

Het moet gemakkelijk te vervangen zijn als het versleten is. De enige moeilijke fasen in het vervangingsproces moeten zijn het losschroeven van het oude systeem en het installeren van het nieuwe.

Het moet mogelijkheden bieden die aangepast kunnen worden. Met een verstelbare regendouchekop kun je de straal plaatsen waar hij voor jou het prettigst is om te gebruiken. Dit betekent dat een verstelbare douchekop een flexibele hals moet hebben, zodat je hem op elke gewenste stand kunt afstellen. Hij moet ook een arm hebben die in hoogte en hoek kan worden veranderd. Het is belangrijk te bedenken dat een draaibare douchekop je in staat stelt de sproeihoek te veranderen.

De verschillende standen van de douchekop bezorgen je een ontspannende ervaring, of je nu liever doucht met een sterke waterstroom of de nevelstand gebruikt om je douche langer te laten duren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie