Afbeelding
Unsplash

Pimp je festival outfit met hotfix steentjes

2 januari 2023 om 12:09 Partnercontent

Lang, platgestampt gras, zon op je gezicht, lekker drankje in je hand en gaan met die banaan! Zo ziet voor velen een ideale festivaldag eruit. Bij een festival kan een feestelijke en kleurrijke outfit natuurlijk niet ontbreken. Je kunt zelfs je outfit nog wat meer bling bling geven. Pimp je outfit met strass-steentjes! Het mooie hiervan is dat jij helemaal zelf bepaalt hoe je je outfit decoreert. Minimalistisch, of toch wat opvallender? 

Ben je al helemaal verkocht? Neem dan eens een kijkje op Strass-steentjes.nl. Hier vind je alle benodigdheden op het gebied van hotfix strass steentjes en meer. Zo verschijn jij in optima forma op het festivalterrein. 

Wat voor steentjes heb je nodig?

Het is natuurlijk wel handig om te weten welke steentjes het beste zijn om je festival outfit mee te pimpen. Er zijn twee soorten strass steentjes; hotfix en non-hotfix. Voor kleding werkt hotfix vaak het beste. Hotfix is ideaal voor bijvoorbeeld t-shirts, spijkerstof en leer. Op kwetsbare stoffen zoals kant, suede en satijn is non-hotfix beter. Deze kwetsbare stoffen kunnen namelijk niet zo goed tegen hoge temperaturen. 

Hotfix strass steentjes aanbrengen

Bij het aanbrengen van hotfix steentjes is het wel handig om een paar dingen te weten. Hotfix steentjes worden gehecht aan de kleding door middel van verhitting. Je warmt de steentjes op met een hotfix applicator of strijkbout. Je warmt de steentjes ongeveer 20 seconden op met een applicator of 50 seconden met een strijkbout. Afhankelijk van de grootte van het steentje. Tijdens het aanbrengen van het steentje gebruik je minimale kracht. Laat na het aanbrengen de steentjes goed afkoelen. Wrijf er daarna overheen met je hand om te controleren of de steentjes goed gehecht zijn. 

Wil je je festival outfit pimpen met verschillende formaten steentjes? Laat dan de applicator afkoelen en schroef er een andere maat op. Ben je ongeduldig aangelegd? Gebruik dan voor de zekerheid een ovenwant of handdoek. Zo voorkom je pijnlijke brandplekken. 

Inspiratiepagina

Heb je een beetje opstartproblemen? Neem dan eens een kijkje op de inspiratiepagina van Strass-steentjes.nl. Hier vind je een heleboel inspiratie en uitleg om jouw festival outfit wat te pimpen. Naast kleding vind je sleutelhangers, meubilair en telefoonhoesjes. Handig voor wanneer je verslaafd begint te worden aan strass steentjes. 

Veilig online bestellen

Bestellingen van steentjes komen regelmatig beschadigd aan. Als de bestellingen überhaupt al aankomen. Bestel daarom bij Strass-steentjes.nl. Hier worden alle bestellingen goed verpakt en verzonden uit eigen voorraad in Nederland (Deventer). Zo voorkom je teleurstellingen en komt je pakketje veilig in de brievenbus. 

Festivallen maar

Nu weet je hoe je hotfix steentjes aanbrengt op je festival outfit. Dan staat er niks meer in de weg om er een geweldig festival weekend of dag van te maken. Het mooie van je zelf gepimpte festival outfit; je kunt ‘m volgend festival gewoon weer aan. De kleding met strass steentjes kunnen namelijk gewoon in de was. Het beste is wel om de kleding niet al te warm te wassen. 30 tot 40 graden is het beste. Was het de eerste keer even in een waszak, mocht er dan toch een steentje afvallen, dan heb je hem nog en kun je hem opnieuw bevestigen met lijm. Een droger raden we wel af, omdat deze te heet wordt.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie