Verslaggeefster Rachel Rosier
Verslaggeefster Rachel Rosier NTR

Sinterklaasjournaal in Gorinchem: Komt Sinterklaas niet naar Gorinchem?!

17 november 2023 om 18:44 Sinterklaas

GORINCHEM In de vijfde aflevering van het ‘Gorcumse’ Sinterklaasjournaal, ging verslaggever Jeroen weer op zoek naar een nieuw Sinterklaashuis. Hij slaagde er nog niet in om een nieuw onderkomen voor de Sint te krijgen. Wel blijkt dat Slot Loevestein leeg staat...

Maar het spannendste onthulling zat aan het einde van het Sinterklaasjournaal. De Goedheiligman vertelde namelijk dat hij helemaal niet naar Gorinchem gaat!! Hij pakte een kaart uit de la van zijn bureau met de route naar de plek waar hij wel heen gaat. Hoe zal dit aflopen?

Je kunt het allemaal terugkijken op www.sinterklaasjournaal.nl. Morgen is de intocht te zien vanaf 12 uur op NPO3-Zapp.V anaf 11 uur kun je al inschakelen om alle Sinterklaasjournalen van afgelopen week te bekijken.

Sinterklaas vertelde vrijdag in het Sinterklaasjournaal dat hij helemaal niet naar Gorinchem gaat! Vergist de goedheiligman zich of niet? Volg alle ontwikkelingen over de intocht in ons liveblog!

Sint WIN-actie
Doe jij al mee met onze fantastische Sint WIN-actie? Volg DeStadGorinchem.nl op alle kanalen en maak supermakkelijk kans op schitterende prijzen, zoals een ballonvaart, een overnachting in de B&B van Slot Loevestein, kaarten voor het Sintfestijn op Loevestein, vrijkaarten voor avonturenpark Molenwaard en een van de unieke Gorcumse chocoladeletters van Olala Chocola. Klik hier!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie