Ondernemers Gerda den Boer, Joke van Houwelingen en Ella Quist vullen de tassen met producten van eigen winkels en collegawinkeliers.
Ondernemers Gerda den Boer, Joke van Houwelingen en Ella Quist vullen de tassen met producten van eigen winkels en collegawinkeliers. Suzanne Heikoop| SHe Fotografie

Geen braderie, wel Giessenhof actie

Winkels

H'VELD-G'DAM Op de dag dat de jaarlijkse braderie eigenlijk gepland stond, laten de ondernemers van de Giessenhof met elkaar een positief geluid horen. De winkeliersvereniging heeft een leuke actie bedacht. ,,We hebben iets op touw gezet om onze klanten op zaterdag 20 juni toch een beetje extra in het zonnetje te zetten, nu de braderie niet door kan gaan. We verloten met elkaar tien mooie tassen die gevuld zijn met producten van de deelnemende winkeliers. De waarde van een gevulde tas is ruim 200 euro. Deelnemen kan via een deel-like-win actie op onze Facebookpagina. Het is sowieso niet verkeerd om deze pagina te volgen, want we plaatsen er dagelijks leuke weetjes en aanbiedingen op." Niet alleen de tassen worden op deze verrassingsdag uitgereikt, de ondernemers hebben ook allemaal iets extra's voor hun klanten klaarliggen. ,,Zo hebben we toch nog een speciale dag in deze gekke tijd.”
Deelnemen kan via facebook.com/winkelcentrumdegiessenhof.

advertentie
advertentie