Van links naar rechts: Koen Poortvliet, Jan van Hunnik, Jan Nederveen, Peter Huizer, Piet Boogaard. Boven: Annemiek Smaal, Jeroen van Woerkum.
Van links naar rechts: Koen Poortvliet, Jan van Hunnik, Jan Nederveen, Peter Huizer, Piet Boogaard. Boven: Annemiek Smaal, Jeroen van Woerkum. Foto: Erica Stam - Studio PiB

Winkelscentra de Giessenhof en de Buurt opgefleurd door hanging baskets

Winkels

HARDINXVELD-GIESSENDAM In opdracht van het Ondernemersfonds zijn kleurrijke hanging baskets in het winkelgebied van Beneden- en Boven- Hardinxveld geplaatst. Aan bruggen en lantaarnpalen heeft het Hardinxveldse hoveniersbedrijf Poortvliet Infra en Groenprojecten plantenbakken bevestigd met diverse bloemen en planten.

De bloemenzee is een gezellige, fleurige toevoeging en stond daarom al langer op het verlanglijstje van de eigenaren van de winkels. Zij hoeven er zelf niet naar om te kijken, want ook het onderhoud is geregeld.

Wethouder Jan Nederveen en bestuursleden van het Ondernemersfonds gaven het startschot voor het ophangen van ruim 75 bloeiende plantenbakken. Door de vrolijke uitstraling voelt de bezoeker aan de lokale winkelstraat zich nog meer welkom.

Het ondernemersfonds pakt gezamenlijke plannen gemeentebreed op en financiert deze. Eerder is voor de beveiliging van Hardinxveldse bedrijventerreinen een overkoepelend contract gesloten met de Stichting Bedrijfsbeveiliging Hardinxveld-Giessendam. Met het contracteren van Parktrust is er voor de bedrijventerreinen een parkmanager aangesteld die over ‘schoon, heel en veilig’ gaat.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie