Afbeelding
pixabay.com

Dr. Beasley’s Autospa bij Wasstraat de Walvis

Zakelijk

DORDRECHT Klanten van Wasstraat de Walvis in Dordrecht, Papendrecht en Zwijndrecht kunnen sinds kort hun auto in de watten leggen met een brede keuze aan langdurige coatings en uitgebreide reinigingsbehandelingen. 

Voor een schone auto waar zowel het interieur als het lakwerk weer net zo straalt als op de dag dat die gekocht is, is meer nodig dan een wasbeurt. Met de behandelingen van de nieuwe Autospa bij Wasstraat de Walvis wordt elke auto van binnen en buiten zo schoon en fris als nieuw.

MEER DAN SCHOON Met de Autospa richt de Walvis zich op de doelgroep die net iets meer wil dan een schone auto. Eigenaar Marcel van Veen: ,,We merken dat klanten soms specifieke wensen hebben die niet zomaar te realiseren zijn met een wasbeurt in de wasstraat of zelfstandig een kwartier in de wasbox aan de auto werken. Denk bijvoorbeeld aan speciale behandelingen, zoals wax en coatings die door professionals tot in perfectie kunnen worden uitgevoerd. Het is ook fysiek nogal een klus om de velgen of binnenkant van je auto grondig te reinigen. Daarom bieden wij meerdere diensten aan waardoor de klant kan kiezen tussen bijvoorbeeld alleen de velgen, alleen de ramen of zelfs de hele auto van binnen en buiten.”

DR. BEASLEY’S Wasstraat de Walvis is sinds 2020 de exclusieve distributeur van Dr. Beasley’s, een Amerikaanse leverancier van topklasse autoverzorgingsproducten. Dit betekent dat klanten toegang krijgen tot superieure coatings met een beschermingsduur van 8 jaar. Van Veen is tevreden over de reacties van eigenaren die hun auto hebben laten behandelen en verwacht dat de Autospa nog lang een populair onderdeel blijft van het totale productaanbod. “In een schone auto rijden geeft een goed gevoel. Het is ook een bescherming van je investering. Een goed verzorgde en beschermde auto gaat langer mee en brengt elke dag weer een lach op het gezicht.”

SHOWROOMBEHANDELING Zeer populair bij de Autospa is de Showroombehandeling. Bij de Showroombehandeling wordt de buitenkant van de auto eerst grondig gewassen en wordt het interieur compleet gereinigd. Daarnaast krijgen de ramen een langdurige coating en wordt de lak intensief machinaal behandeld met zowel een speciale klei als langdurig beschermende wax. Tijdens de introductieperiode is de totale prijs van een Showroombehandeling voor personenauto’s 145 euro (normaal 180).

Wasstraat de Walvis is al meer dan 15 jaar een begrip in de Drechtsteden. Met maar liefst vijf vestigingen in de regio is er altijd een Wasstraat de Walvis in de buurt. Een Autospa-behandeling is op afspraak verkrijgbaar bij de vestigingen Dordrecht Ploegstraat, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht.

Kijk voor het volledig aanbod en het maken van een reservering op wasstraatdewalvis.nl/autospa

advertentie