'Het viel me direct op dat we een overeenkomstige visie hebben op patiëntenbehandeling.'
'Het viel me direct op dat we een overeenkomstige visie hebben op patiëntenbehandeling.' Jeroen Klein - De Gebitskliniek

De Gebitskliniek breidt uit

Zakelijk

SLIEDRECHT Ze zitten honderd meter uit elkaar en hebben dezelfde passie en visie. Na ruim 21 jaar stopt tandarts Rachida Yousfi met ondernemen en geeft ze het zakelijke gedeelte over aan De Gebitskliniek. Yousfi en haar team zullen op de vertrouwde locatie doorgaan met het behandelen van patiënten.

door Suzanne Heikoop

Sinds 1 februari prijkt aan de Gantelweg ‘De Gebitskliniek’ op de gevel van tandartspraktijk Kies in Zicht. Daarmee is de overname bezegeld. ,,Na ruim 21 jaar met veel plezier eigenaar te zijn geweest van tandartspraktijk Yousfi, later tandzorgcentrum Kies in Zicht, heb ik besloten om mijn praktijk over te gaan dragen”, vertelt tandarts Rachida Yousfi. ,,Ik wil het iets rustiger aan gaan doen en me richten op mijn vak en passie; het behandelen van patiënten, zonder de bijkomende werkzaamheden van het leiden van een eigen praktijk. Vorig jaar kwam ik in contact met Britt Hageraats, de eigenaresse van De Gebitskliniek. Het viel me direct op dat we een overeenkomstige visie hebben op patiëntenbehandeling. Beide combineren we persoonlijk zorg met kwalitatief hoogstaande tandheelkunde. Daarnaast zijn we bijna buren. Ik kijk er naar uit om, samen met mijn team, ons werk voort te zetten bij De Gebitskliniek.”

De samenwerking biedt voordelen voor beide partijen

Britt Hageraats van De Gebitskliniek is enthousiast over de overname. ,,De Gebitskliniek aan de Kerkbuurt is in de afgelopen vijf jaar enorm gegroeid. Inmiddels bestaat ons team uit reguliere en cosmetische tandartsen, implantologen, kunstgebitspecialisten, een mondhygiënist, een tandarts voor orthodontie en veel assistenten. In het huidige pand hebben we echter geen mogelijkheden meer om uit te breiden. Rachida heeft de ruimte en wilde zich liever richten op haar vak en passie als tandarts dan op het ondernemerschap. Wij kunnen haar al het papierwerk uit handen nemen en zij kan doen wat ze het liefst doet. De samenwerking biedt dus voordelen voor beide partijen.”

MEER AANBOD Rachida’s patiënten kunnen nog gewoon bij haar terecht als ze dat wensen. Britt: ,,Haar complete team gaat voor ons werken en biedt wat de klanten van hen gewend zijn. Daarnaast kunnen ze nu ook makkelijk gebruik maken van alles wat de Gebitskliniek extra te bieden heeft. Het goede van het oude blijft behouden en er gaan deuren open voor nieuwe mogelijkheden.”

Er is in beide panden ook al wat verbouwd. ,,De wachtkamers zijn aangepast. Sommige mensen zijn voor een afspraak zenuwachtig. Fel licht en tandartsgeluiden helpen daar meestal niet bij. Nu hebben we warmere verlichting en de inrichting is aangepast met leuke meubels en planten, zodat het de sfeer van een woonkamer heeft. Een muziekje maakt het geheel af. Een afspraak bij de tandarts is soms niet leuk, maar we doen er alles aan om het zo aangenaam mogelijk te maken.”

De Gebitskliniek, Kerkbuurt 126 en Gantelweg 2, Sliedrecht, 0184-636964, www.degebitskliniek.nl

Britt Hageraats van De Gebitskliniek is enthousiast over de overname.
Yousfi en haar team zullen op de vertrouwde locatie doorgaan met het behandelen van patiënten.
Afbeelding
advertentie