,,We willen dat mensen zich op hun gemak voelen."
,,We willen dat mensen zich op hun gemak voelen." Esther Coumans
Advertorial

De Gebitskliniek opent deuren tijdens open dag voor iedereen

Zakelijk

SLIEDRECHT Het nieuwe pand van De Gebitskliniek aan de Kerkbuurt 107 is vorige week in gebruik genomen. Eigenaren Jeroen Klein en Britt Hageraats zijn enorm trots op het eindresultaat. ,,Een fijne plek waar je ontspannen en op je gemak naar de tandarts kan”, laat Britt weten.

door Esther Coumans

Op dit moment zit De Gebitskliniek bijna 7,5 jaar in Sliedrecht. ,,En zo’n anderhalf jaar geleden keken we al of we niet naar dit pand zouden kunnen verhuizen”, vertelt Britt. ,,We hadden op dat moment twee praktijken op twee locaties, omdat we Kies en Zicht hadden overgenomen. We hadden het er met elkaar over hoe fijn het zou zijn om alles onder één dak te hebben. Nu zijn de twee gebitsklinieken samengevoegd en hebben we hier alles in huis.”

HUISELIJKE SFEER De nieuwe kliniek ademt een natuurlijke huiselijke sfeer. ,,We willen dat mensen zich op hun gemak voelen. Niet iedereen vindt het prettig om naar de tandarts te gaan. En wij willen het voor iedereen zo aangenaam mogelijk maken. Bij ons geen steriele kleur en geur”, aldus Jeroen. ,,Wij willen dat stereotiepe beeld van de tandarts laten verdwijnen.” Hij geeft ook aan dat de patiënten erg positief zijn over de nieuwe praktijk. ,,Dat is natuurlijk heel fijn om te horen.”

Al vanaf het begin dat De Gebitskliniek in Sliedrecht is gevestigd is het een succes. ,,We merken dat mensen het fijn vinden om hier te komen”, vertelt Britt. ,,Niet alleen iedereen uit de Alblasserwaard is hier welkom, maar mensen komen echt uit heel Nederland speciaal naar onze praktijk. We hebben een duidelijke visie waar we voor staan en wat we doen. We zijn hierdoor flink gegroeid en we werden in het oude pand beperkt in de ruimte. Hier in de nieuwe praktijk kunnen we verder bouwen aan een nog betere dienstverlening, we hebben nog veel ambitie!” 

OPEN DAG ZATERDAG 10 SEPTEMBER In De Gebitskliniek worden reguliere tandartsbehandelingen gedaan, maar ook voor mondhygiëne, esthetische tandheelkunde, orthodontie en gebitsprothesen kunnen mensen in Sliedrecht terecht. Zaterdag 10 september is iedereen welkom tijdens de open dag van De Gebitskliniek. ,,Iedereen is welkom om het nieuwe pand te bekijken, maar ook om vragen te stellen, advies te krijgen, of gebruik te maken van een van onze open dag acties”, zegt Britt. ,,We willen de mondzorg voor iedereen laagdrempelig maken, bij ons is iedereen altijd welkom om binnen te stappen voor advies.

VOOR ELK WAT WILS De open dag zaterdag is van 09.30 tot 16.00 uur. Jeroen geeft aan dat er voor elk wat wils te doen is in de praktijk. ,,Iedereen kan dan bij ons binnen stappen voor advies voor uw lach, we bespreken dan wat de mogelijkheden zijn. Ook kunnen belangstellenden gratis een mondscan laten doen voor een invisalign onzichtbare beugel met simulatie van uw nieuwe lach, er is poetsles voor kinderen en we doen een gratis prothese controle waarbij wordt gekeken of uw prothese nog wel optimaal past. En we hebben een leuke aanbieding voor het bleken van tanden. We willen aan iedereen laten weten dat we open zijn met de nieuwe praktijk. Kom ook gezellig langs.”

De Gebitskliniek, Kerkbuurt 107, 3361 BE Sliedrecht, 0184-726028, info@degebitskliniek.nl, www.degebitskliniek.nl 

,,Hier in de nieuwe praktijk kunnen we verder bouwen aan een nog betere dienstverlening.”
De nieuwe kliniek ademt een natuurlijke huiselijke sfeer.
Afbeelding
advertentie
advertentie