Ter ere van het 50-jarig jubileum is er zaterdag 5 november een feestelijke open dag met diverse activiteiten voor jong en oud.
Ter ere van het 50-jarig jubileum is er zaterdag 5 november een feestelijke open dag met diverse activiteiten voor jong en oud. Nederveen

Nederveen opleidingen en trainingen in Hardinxveld bestaat 50 jaar

4 november 2022 om 10:10 Zakelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Op 1 november 2022 bestaat Nederveen opleidingen en trainingen 50 jaar. Ter ere van dit jubileum is er zaterdag 5 november een feestelijke open dag met diverse activiteiten voor jong en oud.

Sinds 1972 werkt Nederveen aan het vergroten van de veiligheid op de weg en op het werk. Eerst als eenmansrijschool voor autorijbewijzen. Later werd dit uitgebreid met theorielessen op zolder en daarna in de schuur. Vanaf 1980 worden er rij- en theorielessen gegeven met en voor grotere voertuigen zoals de bus en vrachtwagen. Door de jaren heen heeft Nederveen zich ontwikkeld van rijopleider tot verkeersschool en inmiddels tot opleidingspartner voor logistieke bedrijven. Particuliere en beroepsmatige leerlingen kunnen sinds 2020 in het nieuwe pand terecht voor (rij)opleidingen en (Code 95) trainingen. Ook worden bedrijven ontzorgd bij het opleidingsmanagement van hun medewerkers.

Het jubileum jaar staat ook in het teken van de Nierstichting. Oprichter Jan Nederveen is op jonge leeftijd overleden aan een nierziekte. Zijn zonen Arjan, Gertjan en Martin hebben het bedrijf voortgezet. Nederveen draagt de Nierstichting een warm hart toe, door mee te doen aan verschillende (sport)evenementen. Hiermee haalt Nederveen donaties en giften op ter ontwikkeling van een draagbare kunstnier.

Tijdens de open dag kunnen bezoekers kennismaken met het bedrijf, door middel van allerlei activiteiten rondom het thema ‘Veilig rijden, veilig werken’, zoals; het volgen van een rondleiding, maken van een testrit op de vrachtwagen of deelname aan de verkeersquiz.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie