Een sfeerimpressie van de voorkant van de villa's.
Een sfeerimpressie van de voorkant van de villa's. aangeleverd
Advertorial

Luxe wonen tussen de kastanjebomen in Hardinxveld-Giessendam

15 maart 2023 om 16:59 Zakelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Aan de Parallelweg 106 en 107 in Hardinxveld-Giessendam verrijzen twee luxe geschakelde villa’s op een prachtige locatie. Met een privé-oprit tussen de kastanjebomen komt u op een idyllisch stuk grond dat uw nieuwe thuis kan worden. Een hoogwaardige afwerking en royale opzet bieden het ultieme comfort. Bent u op zoek naar uw droomhuis tussen het groen en met alle voorzieningen dichtbij? Op de website is alle informatie met sfeerimpressies over het bijzondere woningproject Qastanea te vinden.

De twee percelen waar de geschakelde villa’s verrijzen, bieden veel ruimte en privacy. De percelen zijn 645 m2 en 657 m2 groot. De voorzijde biedt genoeg plaats om drie parkeerplaatsen per woning te realiseren. De tuin op het zuiden heeft een ideale zonligging. Met een diepte van ruim dertig meter vindt u op elk moment van de dag een heerlijk plekje! Binnenshuis heeft met 230 m2 en 237 m2 een royaal woonoppervlakte met meer dan genoeg ruimte om tot rust te komen. De villa’s zijn flexibel in te delen voor elke gezinsgrootte en -samenstelling. Er is ruimte voor maximaal zes slaapkamers en twee badkamers. 

(Tekst gaat verder onder de foto).


Sfeerimpressie van de achtertuin - aangeleverd

Een woning waar u niet meer weg wilt!

De luxe villa’s staan in een rustig gedeelte van Hardinxveld-Giessendam. De statige Parallelweg wordt omarmd door een lange bomenrij. Aangrenzend zijn de karakteristieke bruggetjes over het water die de woningen verbinden met de weg. Langs het fietspad aan de overkant is in 2019 een prachtlint neergelegd. Dit is een strook met streekeigen bloemen, planten en bomen waardoor de Parallelweg meer kleur krijgt. De insecten vinden hier hun voedsel waardoor de biodiversiteit groeit! De seizoenen maken zo van de Parallelweg elke keer opnieuw een plaatje!

Bezoek www.qastanea.nl om meer te lezen over de locatie en de twee luxe geschakelde villa’s. Uiteraard staan wij voor u klaar om de vragen die u heeft te beantwoorden. U kunt ook gelijk uw interesse kenbaar maken. 


Sfeerimpressie van de binnenkant - aangeleverd

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie