Leonie Vermeulen is relatiemanager bij Visser & Visser én veelzijdig levensgenieter.
Leonie Vermeulen is relatiemanager bij Visser & Visser én veelzijdig levensgenieter. Visser & Visser Gorinchem
Advertorial

Leonie Vermeulen is relatiemanager bij Visser & Visser én veelzijdig levensgenieter

25 mei 2023 om 14:56 Zakelijk

GORINCHEM Bij Visser & Visser werken echte mensen. Mensen die naast hun zakelijke rol binnen Visser & Visser ook hobby’s, passies en andere interesses hebben. Maak kennis met Leonie Vermeulen, Relatiemanager bij Visser & Visser én veelzijdig levensgenieter.

,,Ik heb veel interesses. Ik houd van lekker koken of goed dineren in een restaurant, van skiën in de winter, van mooie reizen maken, van interieur en van mode. Het liefst doe ik dit met mensen om me heen. Contact zoeken met anderen zit in mijn karakter. Mode heeft mijn speciale interesse. Op Instagram word ik geïnspireerd door mooie outfits, waarbij ik hoogstaande kwaliteit – en dus duurzaamheid – heel belangrijk vind. Mijn zussen noemen mij weleens een paradijsvogel, omdat ik naast mijn wat extraverte karakter houd van goud, veertjes, pailletten en andere tierelantijntjes. In mijn vrije tijd struin ik graag webshops en mooie winkels af op zoek naar unieke kledingstukken. Samen met vriendinnen die daar ook van houden, want samen is alles leuker. Toen ik 30 werd heb ik van mijn man en ouders een door mijzelf ontworpen ring gekregen. Bijzonder is dat de goudsmid dit soort ringen ‘tuintje in mijn hart’ noemt. De stenen staan voor alle herinneringen die in je hart leven. Zo’n mooi en betekenisvol cadeau!”

,,Het persoonlijke is ook wat mij drijft in mijn werk als relatiemanager bij Visser & Visser. De persoon achter de ondernemer leren kennen en daarmee een betrouwbare sparringpartner kunnen zijn die verder kijkt dan de cijfers alleen. Ik doe mijn best om te leren begrijpen wat een ondernemer intrinsiek drijft. Maar ik heb een dubbelrol: voor de collega’s op kantoor wil ik ook een coach zijn. Hen helpen op het pad naar het behalen van ambities, maar vooral ook persoonlijk betrokken zijn bij hun werkgeluk en balans tussen werk en privé.

Meedenken hoe we met elkaar een toekomstbestendige vestiging of zelfs organisatie kunnen zijn, waarbij eenieder tot haar of zijn recht komt. Het woord ‘samen’ is daarvoor een mooi samenvatting.”

Info: www.visser-visser.nl/gorinchem.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie