Pedaja is onderdeel van Waardeburgh
Pedaja is onderdeel van Waardeburgh Richard van Hoek Fotografie

Nieuwe ‘digitale voordeur’ voor Waardeburgh in Hardinxveld-Giessendam

16 april 2024 om 15:42 Zorg

HARDINXVELD-GIESSENDAM Begin 2024 zijn Present en Waardeburgh gefuseerd tot de nieuwe organisatie Waardeburgh. Daar hoort een nieuwe huisstijl en website bij. Maandag is deze gelanceerd. Naast een nieuwe website is er nu ook een ‘Werken-bij-Waardeburgh’-site speciaal voor toekomstige collega’s. 


De nieuwe website is speciaal gericht op onze (toekomstige) ouderen en hun familie en mantelzorgers. Vanuit Waardeburgh bieden we niet alleen zorg, maar veel meer dan dat. Zowel op onze locaties als in de zorg aan huis staat het welzijn van onze bewoners en cliënten voorop. Zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven. En voor zichzelf zorgen met hulp van ons.
www.waardeburgh.nl  Speciaal voor (toekomstige) collega’s is er nu een werkenbijwaardeburgh.nl. Wat betekent het werken bij Waardeburgh? Op deze site vind je alle vacatures, informatie over de locaties, verhalen van collega’s en informatie over opleidingen en stage. www.werkenbijwaardeburgh.nl

Ook is er een nieuw telefoonnummer waar iedereen terecht kan: 088 – 408 00 00. Mochten mensen nog een ‘oud’ nummer in hun telefoon hebben staan, ook dan wordt de telefoon voorlopig nog opgenomen.

Door onze krachten te bundelen, werken we aan meer stabiliteit, een gezonde positie in de regio en maken we meer ruimte voor noodzakelijke vernieuwing. Gezamenlijk willen we wonen, welzijn en zorg bieden die nu en in de toekomst past bij de vraag van de ouder wordende mensen in de regio Alblasserwaard en Vijfheerenlanden. Met alle medewerkers en vrijwilligers gaan we ervoor om onze huidige en nieuwe bewoners en cliënten in de wijk een zo mooi mogelijke oude dag te geven.

advertentie
advertentie