Afbeelding
Jong JGZ

Belangrijke wijziging groepsvaccinaties DTP/BMR, HPV en MenACWY in Hardinxveld-Giessendam

13 maart 2022 om 11:25 Zorg

HARDINXVELD-GIESSENDAM De groepsvaccinaties DTP/BMR en HPV op 23 maart en MenACWY op 6 april kunnen niet doorgaan in De Bron in Hardinxveld-Giessendam. Daarom verplaatst Jong JGZ deze vaccinaties naar een andere locatie óf een andere datum.

Oorspronkelijk zouden de groepsvaccinaties op deze datums plaatsvinden bij De Bron, Maasstraat 1 in Hardinxveld-Giessendam. Inmiddels wordt deze locatie gebruikt als crisisopvang voor Oekraïense vluchtelingen. De groepsvaccinaties kunnen dus niet doorgaan op deze locatie.

Wat betekent dit voor kinderen met een uitnodiging voor DTP/BMR op 23 maart? Helaas is er op deze datum geen andere geschikte locatie voor vaccineren beschikbaar. Daarom worden de groepsvaccinaties DTP/BMR op 23 maart uitgesteld tot het najaar 2022. In september ontvangen deze kinderen een nieuwe uitnodiging van het RIVM. De bescherming tegen DTP/BMR komt door dit uitstel niet in gevaar.

Wat betekent dit voor kinderen met een uitnodiging voor HPV op 23 maart? De groepsvaccinaties HPV (2e prik) gaan door op de Jong JGZ-locatie in Hardinxveld-Giessendam:

woensdag 23 maart | 13.00-16.30 uur

Jong JGZ

Peulenstraat 144

3371 AR Hardinxveld-Giessendam

Wat betekent dit voor jongeren met een uitnodiging voor MenACWY op 6 april?

De groepsvaccinaties MenACWY (meningokokken) gaan door op deze locatie:

woensdag 6 april | 12.30-16.30 uur

De Lockhorst

Sportlaan 1

3364 AT Sliedrecht

Info: www.jongjgz.nl/vaccinaties

advertentie
advertentie