Nazomermarkt in De Koperen Knop

22 september 2010 om 00:00 Achtergrond

H’VELD-G’DAM - De maand september heeft vaak van die mooie nazomerdagen. Mensen genieten nog volop van het mooie weer, terwijl ‘in de lucht’ te voelen is dat de herfst in aantocht is. Een nieuw seizoen breekt aan. Dit is voor De Koperen Knop aanleiding voor een open dag.

Zaterdag 25 september is er veel te beleven in Museum De Koperen Knop in Hardinxveld-Giessendam. Van 10.00 uur tot 17.00 uur is op het terrein rond het museum een nazomermarkt. Daar worden streekproducten te koop aangeboden, natuurlijke decoraties en allerlei hebbedingetjes. Kaas- en Zuivelboerderij De Kuiper uit Giessenburg is aanwezig met zelfgemaakte boerenkaas, IJsboerderij Middelbroeck uit Meerkerk heeft vers bereid boerenijs, De landwinkel De Fruitheerlijkheid uit Papendrecht komt met heerlijk fruit, Crien en Claar uit De Graanschuur in Giessenburg zijn er met onder andere bakproducten, bonbons, sappen en hebbedingetjes.

Firma J. Haag uit Nieuwland verkoopt klompen en tuingereedschap, Jungheim Boomkwekerijen uit Ottoland biedt bomen en struiken aan. De heer Kruissen uit Heukelum geeft demonstraties stoelenmatten, José Verschoor uit Hardinxveld-Giessendam komt met natuurlijke decoraties en hebbedingetjes voor binnenshuis en buitenshuis en Marjan Pannevis uit Krimpen aan den IJssel brengt een heleboel brocante mee, met voor elk wat wils. Demonstraties hoepmaken en smeden worden gegeven en voor de inwendige mens worden pannenkoeken gebakken door Jan en Frederique. In de koffiemaker zijn lekkere consumpties te koop met molenkoek.

De toegang is deze dag gratis. Het museum is gevestigd aan Binnendams 6, Hardinxveld-Giessendam. Voor meer informatie: 0184-611366, koperenknop@planet.nl of www.koperenknop.nl.

advertentie
advertentie