Jacques Brunt
Jacques Brunt Jacques Brunt

Bijbelse Tabernakel komt weer tot leven!

18 augustus 2018 om 15:15 lokaal Deel je nieuws

De Christengemeente Hardinxveld-Giessendam start in september een nieuwe serie Bijbelstudies over de Tabernakel. Evangelist en Bijbelleraar Jacques Brunt uit Alblasserdam zal aan de hand van een maquette inspirerende en actuele studies geven over de Tabernakel. In 7 avonden wordt het thema 'Jezus ontdekken in de Tabernakel' uitgewerkt.

Deze Bijbelstudieavonden hebben een interkerkelijk karakter waardoor jongeren en ouderen uit zowel evangelische als reformatorische kring elkaar ontmoeten rondom een open Bijbel. Naast het onderwijs heeft aanbidding door zang en muziek een plaats tijdens de avonden en is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Maandag 10 september a.s. staat de eerste Bijbelstudieavond gepland. De aanvang is 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur is de zaal geopend en is er inloop met koffie en thee. De plaats van samenkomst is de Breedewaij 1a in Hardinxveld-Giessendam. Iedereen is van harte welkom. Aanmelding vooraf is niet nodig, de toegang is gratis.

Voor meer informatie kunt u de website van de Christengemeente raadplegen: https://www.christengemeente.nl/watwedoen/inhoud/onderwijs/jezus-ontdekken-in-de-tabernakel/.

advertentie
advertentie