Mark Vogel aan de bal om af te spelen
Mark Vogel aan de bal om af te spelen Teus Stam

Hardinxveld gestart met seizoenvoorbereiding

19 augustus 2018 om 11:07 Sport/sport Deel je nieuws

De selectie van Hardinxveld is gestart met de voorbereiding van het nieuwe voetbalseizoen 2018/2019.
In de voorbereiding op de competitie begint Hardinxveld met een aantal oefenwedstrijden en vervolgens staat er een bekerpoule op het programma.

De eerste oefenwedstrijd speelde Hardinxveld, dat vorig seizoen degradeerde naar de derde klasse, in en tegen Streefkerk dat ook uitkomt in diezelfde klasse.
De gelijk opgaande wedstrijd eindigde in 1-0 voor de thuisclub. Bij Hardinxveld kregen de selectiespelers die al in training waren speeltijd. Met deze mix inclusief de overgekomen jeugdspelers kon er wedstrijdritme worden opgedaan. In de eerste helft hadden beide teams de score al kunnen openen. Uit een afstandsschot raakte Streefkerk de lat en een omhaal van Vincent van Lopik werd door een verdediger van de thuisclub van de lijn gehaald. Ondanks de vele wisselingen leek Hardinxveld meer vat op de wedstrijd te krijgen. Toch was het Streefkerk dat halverwege de tweede helft uit een vrije trap klem in de kruising de 1-0 als eindstand binnen kopte.

Op dinsdagavond 21 augustus speelt Hardinxveld om 20.00 uur aan de eigen Sluisweg tegen het ook in de derde klasse uitkomende S.S.C.’55 uit Sprang-Capelle.
Vervolgens wordt komende zaterdag 25 augustus om 14.30 ook op eigen veld aangetreden tegen een combinatie van Oranje Wit 1 en 2.

Voor de districtsbeker is Hardinxveld ingedeeld in een poule met Peursum, S.V.S.’65 en Vuren.
In dit programma speelt Hardinxveld op zaterdag 1 september uit bij Peursum, op 8 september thuis tegen S.V.S.’65 en op zaterdag 15 september in en tegen Vuren.
 
Op zaterdag 22 september wordt dan een begin gemaakt met de competitie in een sterk regionaal getinte derde klasse.

Jos Laurs in duel met een hoogstandje
Romano Kraaijeveld speelt de bal breed
Nick van der Woude brengt de bal op
advertentie
advertentie