Ruil/verkoopbeurs Jan van Haasteren puzzels bij Muziekvereniging E.M.S.

30 augustus 2018 om 16:15 lokaal Deel je nieuws

In puzzel liefhebbend Nederland is een sterke groei in het verzamelen van Jan van Haasteren puzzels. Honderdduizenden mensen over de hele wereld leggen deze bijzondere puzzels en vele miljoenen exemplaren van de puzzels zijn inmiddels verspreid. Naar iedere nieuwe afbeelding wordt reikhalzend uitgekeken door de fans. Op internet is zelfs een handel in tweedehands puzzels ontstaan. Het kopen of ruilen van tweedehands puzzels via internet heeft echter als nadeel dat er altijd verzendkosten bij komen. Daarom heeft de Afdeling DruMa van Muziekvereniging E.M.S. hier iets op bedacht.

Op 8 september 2018 zal er een ruil/verkoopbeurs van Jan van Haasteren puzzels plaatsvinden. Van 10.00 tot 15.00 uur in het gebouw van Muziekvereniging E.M.S. aan de Sluisweg 67e te Hardinxveld-Giessendam.

Tijdens deze beurs kunt u puzzels kopen, ruilen en natuurlijk verkopen aan alle andere bezoekers. Dit allemaal zonder verzendkosten. Onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers of een broodje kaas, ham, frikandel of kroket kunt u uw Jan van Haasteren hobby delen met anderen. De entree van de beurs  bedraagt € 4,00 per persoon.  

advertentie
advertentie