Feest in de Cirkel tijdens nationale kringloop dag.

23 september 2018 om 20:37 lokaal Deel je nieuws

We zien het steeds vaker in televisieprogramma’s voorbij komen,  de kringloopwinkel.  Dankzij deze programma’s is de laatste jaren het imago van de kringloop positief veranderd. Het is voor velen een verslavende hobby om leuke dingen te vinden. Daarnaast is hergebruik een belangrijke bijdrage aan duurzaamheid.

Kringloop de Cirkel wil graag aan iedereen laten zien, wat een kringloop allemaal te bieden heeft.
Daarom doen we mee aan de nationale kringloop dag, zaterdag 6 oktober a.s. Tijdens de openingstijden van 9.00 tot 12.00 nodigen we iedereen uit om gezellig langs te komen en kennis te maken met de sfeer in een kringloopwinkel. Dit jaar is het thema van de nationale kringloop dag ‘feest’. We willen er dan ook echt een feestje van maken.

De gratis koffie staat voor u klaar, bezoekers kunnen aan een rad draaien en daar leuke kortingsbonnen mee winnen. De kortingsbonnen zijn in te leveren tot het eind van 2018.  Kom je spullen brengen, dan ontvang je, zolang de voorraad strekt, een feestelijke versnapering. Voor de kinderen is er limonade, gratis grabbelen en een kleurwedstrijd. De kleurplaat is nu al tijdens openingstijden op te halen in de kringloopwinkel.
Om het feest helemaal compleet te maken, mogen alle bezoekers zaterdag 6 oktober een wens voor een goed doel invullen. Maar liefst tien wensen worden waar gemaakt door de Cirkel, tot een maximum bedrag van € 100,00. Het formulier kan al worden gehaald in de kringloop. De aanvragen kunnen alleen 6 oktober ingeleverd worden door deze op te hangen aan de wensen paraplu.
 

advertentie
advertentie