Derde remise voor Hardinxveld.
Derde remise voor Hardinxveld. Mike Rijnders

Derde remise voor Hardinxveld

6 oktober 2018 om 19:40 Sport/sport

AMEIDE Nog altijd is v.v. Hardinxveld ongeslagen in de derde klasse C. In en tegen Ameide werd zaterdagmiddag met 2-2 gelijk gespeeld: de derde remise op rij voor de ploeg van trainer/coach Arjan de Vries. Vorig seizoen speelden beide clubs nog nacompetitie voor lijfsbehoud, waar Hardinxveld het niet lukte om in de tweede klasse te blijven lukte het Ameide op haar beurt wel om zich te handhaven in de derde klasse. In de eerste helft een evenwichtige wedstrijd, waar een ruststand van 1-1 een logische was. Een vrije trap van Harm Harteveld zorgde halverwege de eerste helft voor 1-0, waarna Jos Laurs voor de verdiende gelijkmaker zorgde (1-1). In de tweede helft was Hardinxveld sterker en kwam het tien minuten voor tijd ook op voorsprong via Adi Jogic en een verdediger van Ameide (1-2). In de absolute slotfase werd de druk van Ameide groot en viel in de blessuretijd de gelijkmaker nog (2-2), een zure domper voor Hardinxveld. ,,Natuurlijk, zo in de laatste minuut is dat een flinke tik. Erg zonde", oordeelde De Vries. De oefenmeester zag zijn ploeg een goede wedstrijd spelen. ,,Helaas niet beloond met drie punten, het is niet anders. Op naar de wedstrijd tegen Schelluinen volgende week", besluit De Vries. De wedstrijd tegen Schelluinen begint zaterdag 13 oktober om 14:30 uur aan de Sluisweg.