Officiële opening Beurs door wethouder Trudy Baggerman
Officiële opening Beurs door wethouder Trudy Baggerman Servanda

Geslaagde Doe- en Informatiebeurs in Sporthal de Wielewaal’ 

8 oktober 2018 om 11:41 Sport/sport Deel je nieuws

De Dag van de Ouderen is 4 jaar geleden in een nieuw jasje gestoken door het Comité Dag van de Ouderen in Hardinxveld-Giessendam met het starten van een doe- en informatiebeurs, met als thema ‘Voorbereid op de toekomst’. Dit blijft een actueel thema voor 55-plus senioren.

Het Comité, onder voorzitterschap van Piet van der Priem, bestaat uit leden van de plaatselijke zorg- en welzijnsorganisaties :  Lange Wei, Rivas, Waardeburgh, Rode Kruis, De Zonnebloem, de seniorenbond PCOB en Senioren Vereniging Hardinxveld-Giessendam, Platform Sociaal Domein, Gemeente en Servanda.

Van het begin af aan is dit initiatief ondersteund door wethouder Trudy Baggerman met de opzet en de faciliterende steun door de Gemeente.  Het was dan ook niet meer dan logisch dat zij alle keren de officiële opening verrichtte.  Zij sprak bij de opening van de beurs 2018 haar waardering en lovende woorden uit en zei ook dat deze Doe- en Informatiebeurs niet meer weg te denken is en ze ziet al uit naar de 5e beurs in 2019, waar zij dan ook graag de officiële opening zal verrichten.

De officiële opening vond op een ludieke wijze plaats door het optreden van een robot (Henk Vlot), die wethouder Trudy Baggerman uitnodigde om op een knop te drukken, waarna zij in een wolk van een kleurige confetti kwam te staan. Dit was het sein voor een kleurige, warme Doe- en Informatiebeurs met een grote variëteit: 45 standhouders  en diverse activiteiten, zoals de workshops schilderen, armbandjes maken, loopvoetbal, tafeltennis , en een beautybus.

Piet van der Priem sprak bij de sluiting van de beurs dan ook van een warme, gezellige, maar vooral ook een goede Doe- en Informatiebeurs, die breed gedragen werd door de 665 bezoekers. Grote waardering sprak hij ook uit voor de leden van het Comité en in het bijzonder voor Servanda, met Denise van Lopik, en de faciliterende steun door de Gemeente en de sponsors. 

Op naar de vijfde Doe- en Informatiebeurs in 2019

advertentie
advertentie