Hardinxveld schiet weinig op met vierde remise op rij.
Hardinxveld schiet weinig op met vierde remise op rij. Mike Rijnders

Vierde remise op rij voor Hardinxveld

13 oktober 2018 om 17:53 Sport/sport

H'VELD-G'DAM Voor de vierde achtereenvolgende keer heeft Hardinxveld zaterdagmiddag gelijkgespeeld in de derde klasse C. Ditmaal kwam de ploeg van trainer/coach Arjan de Vries op eigen veld niet verder dan 1-1 tegen ex-koploper Schelluinen. In een zeer slordige maar evenwichtige wedstrijd hadden beide ploegen voldoende mogelijkheden om drie punten aan het totaal toe te voegen, maar zowel bij de thuisclub als bij de gasten liet de afronding te wensen over. Een goede start van Schelluinen leverde nog een vroege voorsprong op via Robin Peursem, maar na de 0-1 lieten de gasten het initiatief aan de thuisclub. Hardinxveld stelde daar aanvankelijk weinig tegenover, maar een fantastische goal van Adi Jogic brak een kwartier voor rust de wedstrijd open. Na een gelijke ruststand (1-1) werd het in de tweede helft een loterij, waarbij zowel Hardinxveld als Schelluinen zomaar de drie punten hadden kunnen bijschrijven. Dankzij goed keeperswerk van Marc Koning hield Hardinxveld uiteindelijk een punt over aan het treffen met Schelluinen. Lees meer in Het Kompas van woensdag 17 oktober.