We waren er bijna!

14 oktober 2018 om 09:38 Sport/sport Deel je nieuws

Op een heerlijke nazomerdag zijn de dames van Hoek en Blok richting Delft gegaan om de strijd aan te gaan met de dames van Punch. De dames van hoek en blok gingen er gelijk fel in waar Lisanne Schoon de openingsscore maakte. Zoals we al eerder hebben gemerkt hebben ook de dames van Punch veel lengte waardoor zij een paar keer gemakkelijke scoorde. Het eerste kwart werd afgesloten met een voorsprong van 13-17, na veel gedoe met de 24 seconde klok.
Het tweede kwart startte punch scherp en kregen we de ene na de andere bal om onze oren. Middels een zone press werden er een paar goede steals gerealiseerd. Esmey de Haas en Esmee Weusthof zaten lekker in de wedstrijd en maakte een paar mooie scores, waar de dames van Hoek en Blok met een kleine voorsprong van 27-29 de rust ingingen.
Het derde kwart waren we eindelijk wakker en gingen we meer ons eigen spel spelen.Alleen waar de ballen er bij de dames Hoek en Blok er niet ingingen gebeurde dit wel bij de Dames van Punch.
Het vierde kwart was er op of eronder aangezien we met een achterstand het 4de kwart ingingen. Helaas is het niet gelukt om de voorsprong weer te pakken en is er verloren met 63-59. Over een maand staat onze volgende wedstrijd op het programma dus hard aan de bak!