De ludieke en laagdrempelige wervingsactiviteit leverde de eerste keer (op zaterdag 13 oktober in De Zes Molens) al veel belangstelling op.
De ludieke en laagdrempelige wervingsactiviteit leverde de eerste keer (op zaterdag 13 oktober in De Zes Molens) al veel belangstelling op. De Lange Wei

De Lange Wei vervolgt geslaagd wervingsexperiment

22 oktober 2018 om 13:17 lokaal Deel je nieuws

De Lange Wei zoekt collega's met passie voor de zorg. Om met hen in contact te komen en een relatie aan te gaan gooit de woonzorgorganisatie het over een andere boeg. ,,Op zaterdag 3 november gaan we wéér speeddaten!"


Ongeveer dertig belangstellenden kwamen zaterdag 13 oktober op deze ludieke en laagdrempelige wervingsactiviteit af. ,,Die werd gehouden in De Zes Molens, ons woonzorgcentrum in Hoornaar", aldus organisator Cynthia Brouwer. ,,Daar zijn we erg tevreden over alsmede met het resultaat van de vele gesprekken. Eén deelnemer liep zelfs direct met een contract de deur uit."

Vacatures

Op zaterdag 3 november bootst De Lang Wei dit geslaagde experiment na. Brouwer: ,,Onlangs je kans gemist kom ons dan over anderhalve week opzoeken in De Lange Wei in Boven-Hardinxveld!" Adres: Rembrandthof 85. Het speeddaten vindt plaats van 10.00 tot 13.00 uur. Net als op 13 oktober zijn er heel wat vacatures voorhanden. Ga naar www.delangewei.nl/werken-bij om ze te bekijken en eventueel alvast te reageren. ,,Van Verzorgende IG (intramuraal of in de wijk) tot Medewerker Huishoudelijke Ondersteuning en van Begeleider Welzijn tot Teamassistent of Leefplezier Assistent", somt ze op. ,,Er zijn vele mogelijkheden! Elk kwartaal is er een Oriëntatiebaan beschikbaar en in Hoornaar starten we een geheel nieuw wijkteam op."

Kernwaarden

Er zijn weer diverse medewerkers beschikbaar. ,,In korte tijd verkennen we of jouw ambities en persoon bij ons passen", vertelt personeelsadviseur Carin Hoogenberg. ,,We zoeken leerlingen en gediplomeerden niveau 2 tot en met 5. In de zorg én huishoudelijke ondersteuning." Ze haalt aan dat naast passie voor de zorg creatief, flexibel en verbindend belangrijke eigenschappen zijn. ,,Voldoe je aan deze kern(voor)waarden en wil je iets voor anderen betekenen, dan pas jij bij ons. Benieuwd of het klikt? Kom dan speeddaten!"

 

advertentie
advertentie