IKEA-expo in Sliedrechts Museum

30 oktober 2018 om 07:51 lokaal

SLIEDRECHT Vanaf 10 november wordt in het Sliedrechts Museum de expositie IKEA 40 jaar in Nederland gehouden. Het begon in Sliedrecht in 1978 en daarna het vertrek naar Barendrecht in 2006. Een stuk geschiedenis van Sliedrecht wat bepalend werd voor de woonboulevard langs de rijksweg.

De officiële opening voor genodigden vindt plaats op vrijdag 9 november om 16.00 uur. De openingshandeling zal worden verricht door Cenneth Bäckman, de opbouwmanager van Sliedrecht in 1978, en Lena Herder, de huidige Country Retail Manager van Nederland. Samen overbruggen ze de 40-jarige geschiedenis van IKEA in Nederland.

Tijdens de inloop op 9 november zal tussen 15 en 16 uur de volksdansgroep Talima uit Sliedrecht op een podium voor de ingang van het museum in een openbare voorstelling Sliedrecht nog even meenemen in een Zweedse sfeer.

 


Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.
--------------------------------------------------------------------
De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.
Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.

BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..

advertentie
advertentie