Cursus 'Peuter in zicht' start in Hardinxveld-Giessendam

29 oktober 2018 om 07:13 lokaal

HV'ELD-G'DAM Rivas Zorggroep start in Hardinxveld-Giessendam met een nieuwe serie van de cursus 'Peuter in zicht'. De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten en is bedoeld voor ouders met kinderen in de leeftijd van 18 maanden tot en met 3 jaar. De eerste bijeenkomst is op dinsdag 30 oktober.

'Peuter in Zicht!' is een praktische cursus waar ouders adviezen krijgen die van pas komen bij de opvoeding van hun peuter. ,,Peuters ontwikkelen zich snel en door de veranderingen kan het er thuis soms stormachtig aan toe gaan", vertellen Lonneke Korten en Cora Booij, jeugdverpleegkundigen bij Rivas. ,,Peuters kunnen last hebben van driftbuien, niet willen eten of luisteren of ze maken ruzie met andere kinderen. Tijdens de oudercursus 'Peuter in zicht' wordt besproken hoe ouders daar het beste mee om kunnen gaan. Wij geven veel handige tips en praktische handvatten. Ouders kunnen ook ervaringen uitwisselen."

De bijeenkomsten zijn op maandag 30 oktober en 6 en 13 november van 19.45 tot 21.30 uur in het consultatiebureau in Hardinxveld-Giessendam, Pietersweer 36. Vanaf 19.30 uur staat koffie en thee voor de deelnemers klaar.
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Voor meer informatie of aanmelden: jgz.spreekuur.hardinxveld@rivas.nl. Bellen kan ook via de Rivas Zorglijn 0900-8440.

advertentie
advertentie