Werkplaats A.A.S. Dubbeldam Schade
Werkplaats A.A.S. Dubbeldam Schade Dubbeldam Groep

Geslaagde Deukjesdag bij A.A.S. Dubbeldam Schade

29 oktober 2018 om 15:28 lokaal Deel je nieuws

Zaterdag 27 oktober vond de jaarlijkse Deukjesdag van A.A.S. Dubbeldam Schade Hardinxveld plaats. De dag, welke in het teken stond van het herstel van kleine deukjes en krasjes, kon ook deze keer weer rekenen op veel bezoekers. 

Ieder jaar organiseert de autoschade-tak van de Dubbeldam Groep een reeks Deukjesdagen op haar vestigingen in Hardinxveld-Giessendam, Papendrecht en Dordrecht. De dagen staan in het teken van Dagherstel, een dienst van de coöperatie A.A.S. (Allround Automotive Solutions), waar ook de Dubbeldam Groep bij is aangesloten.

Met Dagherstel worden kleine autoschades als deukjes en krasjes binnen één dag of slechts enkele uren verholpen. Aan de hand van een transparante "menukaart" worden de behandelingen uitgelicht, zodat men in een oogopslag kan zien wat de kosten en reparatietijd van het betreffende Dagherstel "gerecht" zijn. In speciaal ingerichte Dagherstel cabines worden deze dagklussen vervolgens snel en efficiënt aangepakt, klaar terwijl men wacht.

Tijdens de Deukjesdagen staan kleine deukjes en oppervlakkige krasjes centraal. Voor speciale actieprijzen worden deukjes ter grootte van een euromunt voor € 25, - verholpen en worden krasjes tot een lengte van 20 centimeter gratis gepolijst. Het restylen van een deukje neemt doorgaans zo'n 15 minuten in beslag, wat bezoekers van de Deukjesdag de tijd gaf om tijdens het wachten een hapje en drankje te nuttigen. Ook kon men meespelen met Raad de Schade of de aanwezige showroommodellen van Autobedrijf Mulder, Auto Indumij en Toyota Schouten bekijken. Daarnaast was ook Fab Auto Spa, specialist in autoreiniging, aanwezig voor deskundig advies over interieurreiniging en poetsmethoden.

Dankzij het hoge bezoekersaantal kende de Deukjesdag een geweldige ambiance, iets waar A.A.S. Dubbeldam Schade met tevredenheid op terugkijkt. Het team van A.A.S. Dubbeldam Schade Hardinxveld kijkt dan ook terug op een geslaagde editie en bedankt alle bezoekers voor het langskomen.

Voor meer informatie over Dagherstel kan de menukaart op dubbeldamschade.nl worden bekeken en via de Social Mediakanalen van de Dubbeldam Groep blijft men op de hoogte van de datum van de eerstvolgende deukjesdag en andere mededelingen.

advertentie
advertentie