,,Een bijzondere samenwerking (al dertig jaar!) verdient een bijzonder jubileumconcert.” Aldus het zangduo Bertha & Bartha met in het midden Mireille Gelderblom van De Lange Wei.
,,Een bijzondere samenwerking (al dertig jaar!) verdient een bijzonder jubileumconcert.” Aldus het zangduo Bertha & Bartha met in het midden Mireille Gelderblom van De Lange Wei. De Lange Wei

Family & Friends in De Lange Wei

5 november 2018 om 13:22 lokaal Deel je nieuws

Jubileumconcert Bertha & Bartha in kerstsferen

H’VELD-G’DAM - Bertha & Bartha vieren dit jaar hun 30-jarig jubileum. ?Zaterdagmiddag 22 december houdt het Hardinxveldse zangduo een speciaal concert in woonzorgcentrum De Lange Wei. Thema: Family & Friends.

Het kerst-jubileumconcert aan de ?Rembrandthof 85 in Boven-Hardinxveld vangt aan ?om 14.30 uur. ,,Het belooft een mooi en verrassend optreden te worden”, lichten Bertha en Bartha alvast een tipje van de sluier op. ,,We gaan dit samen doen met onze (muzikale) familie en vrienden, die allen hun medewerking verlenen, én speciaal voor onze ouderen. Sociale contacten en vriendschappen zijn voor elk mens belangrijk en vooral voor ouderen in deze tijd van het jaar."

‘Mooie herinneringen’

 ,,Door de jaren heen zijn wij juist deze optredens gaan koesteren”, vervolgt het duo. ,,Ook de vrijwillige optredens die we jarenlang verzorgden, zoals de zondagavondzangdiensten voor ziekenhuisomroep RANO in Het Gasthuis in Gorinchem en de vele kerkdiensten ’s morgens op de voormalige detentieboot in Dordrecht, liggen ons na aan het hart. Het zullen voor altijd mooie herinneringen blijven die we als een mooi cadeau bewaren in ons hart."

 ‘Heilzame werking’

 ,,We kijken alweer naar ze uit”, zegt activiteitencoördinator Mireille Gelderblom met een brede glimlach. Zij weet als geen ander dat Bertha en Bartha het publiek nog altijd in vervoering brengen. Vanaf het begin van hun zangcarrière zijn ze al verbonden met de ouderen in De Lange Wei. Ze hadden al snel door dat zingen een heilzame werking heeft. In de loop der jaren zijn ze een verlengstukje van menig activiteitenbegeleiding geworden. ,,We hebben er bewust voor gekozen het concert in het weekend vlak voor de kerstdagen te houden”, sluiten Bertha en Bartha af. ,,We willen ouderen het ultieme gevoel van kerstmis laten beleven. Sámen met hun familie en vrienden! Daar is kerst voor bedoeld. We hopen dan ook dat mensen bereid zijn hun vader en/of moeder, opa/oma, oom/tante, buurman of buurvrouw naar De Lange Wei te brengen en hen te vergezellen zodat ze samen met hun dierbare het kerstgevoel ervaren.”

De entree is gratis. Een kopje koffie in de pauze kost € 1,50. Na het concert is er gelegenheid het jubilerende zangduo te feliciteren. Kijk voor meer informatie op ?www.zangduoberthaenbartha.nl.

advertentie
advertentie