Varen op de Vecht!
Varen op de Vecht! C. Buijk

zonnebloemloterij 2018

7 november 2018 om 09:58 lokaal Deel je nieuws

De verkoop van Zonnebloemloten in Hardinxveld-Giessendam is deze zomer weer goed verlopen, er zijn 1.100 loten verkocht. De enthousiaste vrijwilligers hebben o.a. loten verkocht op de Braderie op 16 juni en op 29 en 30 juni bij Supermarkt Hoogvliet.

De opbrengst van de loterij komt in zijn geheel ten goede aan het werk van de Zonnebloem, onze plaatselijke afdeling ontvangt per verkocht lot € 0,60. Wij danken alle lotenverkopers voor hun inzet en de kopers voor hun financiële bijdrage.

Met dit geld kunnen leuke activiteiten worden georganiseerd voor onze Zonnebloemgasten, die door hun lichamelijke beperking wat minder eenvoudig op stap kunnen gaan. Zo hebben we dit jaar onder andere gezellige middagen georganiseerd met leuke activiteiten en een bootreis gemaakt.

De uitslag van de trekking van de Zonnebloemloterij vindt u op de website www.zonnebloem.nl (klik op Loterij). In Hardinxveld-Giessendam zijn een aantal kleinere prijzen gevallen zoals een VVV-bon van € 50 op een lot eindigend op nummer 6653 en een VVV-bon van € 15 op loten eindigend op de nummers 353, 112 of 245. Voor het inwisselen van de loten verwijzen wij ook naar genoemde website.

Mocht u in 2019 weer loten bij ons kopen, dan ontvangt de afdeling Hardinxveld-Giessendam een hoger bedrag per lot namelijk € 1,50. Dit komt door een nieuwe landelijke financieringsvorm, met o.a. een andere verdeling van loten- en donateursgelden.  Hiermee kunnen we nog meer activiteiten organiseren. Wij bedanken iedereen die ons heeft gesteund.

advertentie
advertentie