Kerstdiners bij Waardeburgh
Kerstdiners bij Waardeburgh Stockforto

Kerstdiner bij Waardeburgh zorgcentrum Pedaja

15 november 2018 om 15:34 lokaal Deel je nieuws

Jaarlijks organiseert zorgorganisatie Waardeburgh in haar zorgcentra met zeer veel genoegen de traditionele kerstdiners. Al jaren zijn deze diners een groot succes. Waardeburgh vindt dat kerst één van de meest bijzondere periodes van het jaar is, daarom zet zij deze traditie in 2018 voort.  Bent u er ook bij?

Manager restauratieve dienst Hans van Mourik vertelt: “De koks hebben weer een overheerlijk menu voor onze gasten samengesteld. Denk bijvoorbeeld aan een parelhoenfilet op een bedje van zoete aardappelpuree met truffelolie als voorgerecht en een langzaam gegaarde kalfssukade met een kalfs-koffie jus, een prei bonbon, geglaceerde wortelen en aardappelgratin als hoofdgerecht. Deze gerechten worden aan tafel geserveerd. Tot slot een overheerlijk dessert! Dit is een trifle van Bastogne koekjes, mascarpone en lemoncurd. De avond wordt afgesloten met koffie of thee.”

Kerstdiners
De kerstdiners vinden plaats op:
- Donderdag 20 december 2018 in Parkzicht, Lijsterweg 27, Sliedrecht.
- Vrijdag 21 december 2018 in Pedaja, Claversweer 1, Hardinxveld-Giessendam.
- Zaterdag 22 december 2018 in De Waard, De Alblashof 1B, Alblasserdam.
- Zaterdag 22 december 2018 in Overslydrecht, Scheldelaan 3, Sliedrecht.

De zaal gaat voor alle diners om 17.00 uur open. Het diner wordt vanaf 17.30 uur geserveerd.

Aanmelden en kosten
U kunt zich aanmelden voor één van de kerstdiners bij de receptie van het zorgcentrum van uw keuze. In zorgcentrum Overslydrecht kunt u zich aanmelden bij de medewerkers van de keuken op werkdagen van 14.00 uur tot 15.30 uur. Aanmelden kan tot maandag 3 december 2018.
De kosten voor het kerstdiner bedragen slechts € 25,- per persoon. U kunt dit bedrag bij aanmelding betalen.

Vervoer
Heeft u vervoer nodig? Vraag dan naar de mogelijkheden voor gratis Sjuttul vervoer naar het kerstdiner en weer terug naar huis. Neem hierover uiterlijk maandag 3 december 2018 contact op met het bedrijfsbureau via de gratis Seniorenzorglijn (0800) 456 0 456, keuze 3.

advertentie
advertentie