Bente (12) uit Hoornaar vlogt met Youtube-idool Meisje Djamila

20 november 2018 om 07:46 lokaal

HOORNAAR Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor de 12-jarige Bente Appelo uit Hoornaar. Spieren voor Spieren deed voor Bente, die aan een zeldzame spierziekte lijdt, een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Afgelopen zondag was bij RTL 4 te zien hoe Bentes allergrootste wens in vervulling ging: vloggen met haar Youtube-idool MeisjeDjamila,

Minke Booij, directeur van Spieren voor Spieren, zegt: "Bente heeft een zeldzame spierziekte, waardoor ze heel snel moe is en haar spieren pijn doen. Haar broertje en zusje hebben ook een spierziekte, waardoor de familie het zwaar te verduren heeft. Desondanks zetten Bente en haar gezin zich heel hard in voor Spieren voor Spieren. Na een emotioneel zware tijd, voor Bente en haar familie, wilden wij haar graag voor n dag in het zonnetje zetten. Geweldig dat Bente haar allergrootste droom, dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij, is uitgekomen!"

Bente Appelo (12) reageert gemotioneerd zodra haar idool binnenstapt: ,,Ik heb het gevoel dat ik in een droom zit! Ik ben een grote fan van vlogger MeisjeDjamila. Ik droom ervan later zelf een bekende vlogger te worden. Supergaaf dat ik een dagje met haar mee mocht lopen en ook nog eens mijn eerste vlog heb gemaakt!"

In deze video is te zien hoe Bente wordt verrast met haar hartenwens door VriendenLoterij-ambassadeur Irene Moors. En via deze link is de drie kleuren challenge'-vlog te zien die Bente samen met Meisje Djamila maakte.

advertentie
advertentie