Winterfestijn Giessenburg

2 december 2018 om 08:05 lokaal

GIESSENBURG Een knusse wintermarkt met veel lokale ondernemers, een Elfsteden Sport Spel voor de jeugd, live muziek, eten en drinken en natuurlijk een mooie kunstschaatsbaan. Dat zijn de ingrediënten voor het eerste Winterfestijn Giesenburg op het terrein van de Doetsekom van 7 t/m 9 december, mede mogelijk gemaakt door de Halte en zwembad de Doetsekom.

De kunstijsbaan, gesponsord door de Halte, is geopend op: vrijdag 7 december van 19.00 uur tot 21 uur, zaterdag 8 december van 10.00 uur tot 18.00 uur en zondag 9 december van 12.00 uur tot 17 uur. Schaatsen kunnen gehuurd worden, 2 euro voor een half uur (opbrengst van de verhuur wordt geschonken aan zwembad de Doetsekom). Eigen schaatsen zijn niet toegestaan op de kunstschaatsbaan. Op vrijdagavond kan er op muziek geschaatst worden tijdens de ijsdisco.

Op zaterdag 8 december kan er worden genoten van een knusse markt in winterse sferen tussen 10 uur en 18 uur. Meer dan 30 lokale ondernemers zorgen voor een gevarieerd aanbod in de 20 marktramen rondom de ijsbaan. ,,Het wordt een geweldig feest, met veel enthousiaste vrijwilligers", zegt Kees Commijs namens het organisatiecomité. 't Kommetje is uiteraard ook open voor lekkere snacks en/of een warme chocomel.

World Servants Giessenburg, een groep van 35 enthousiaste jongeren en leiding die komende zomer gaan bouwen in Zambia aan twee klaslokalen en een docentenwoning is ook betrokken bij het Winterfestijn. Zij verkopen allerlei leuke kerstspulletjes en organiseren het Elfsteden Sport Spel voor jong en oud. Aanmelden kan via aanmelding.winterfestijn@outlook.com

Meer informatie via Facebook: @winterfestijngiessenburg (0184 651 653).

Locatie: Zwembad de Doetsekom, A.m.a.van Langeraadweg 1, Giessenburg

advertentie
advertentie