Banner De Lofstem
Banner De Lofstem Arjo Loeve

Paasproject koor 'De Lofstem'

7 januari 2019 om 08:36 lokaal Deel je nieuws

Na een prachtig en succesvol kerstproject kunnen we bekendmaken dat we voor de komende 4 maanden een nog groter, mooier project hebben waaraan u als projectlid kunt deelnemen. Op Stille Zaterdag 20 april 2019 hopen wij ‘De kruisiging’ (oorspronkelijk ‘The crucifixion’) van John Stainer uit te voeren in de Hervormde Kerk te Hardinxveld, Kerkplein 1. De opbrengst van deze avond zal gaan naar organist Arjan Versluis, oud-dirigent van ons koor. Hij hoopt in oktober een marathon te lopen in Zuid-Korea, waarvoor hij 10.000 euro moet inzamelen wat bestemd is voor hulp aan vervolgde christenen in Noord-Korea. Arjan zal ons deze avond als organist begeleiden. Daarnaast werken wij op vrijdag 15 maart mee aan een zeer divers concert in de Gereformeerde Kerk te Hardinxveld, Jan Steenstraat 5.

Vanaf dinsdag 8 januari kunt u 15 repetities mee repeteren voor deze optredens. Mocht u later in januari willen aansluiten kan dit, maar de uiterlijke datum om aan te sluiten is dinsdag 29 januari. Dit omdat u anders te veel heeft gemist. Kosten voor deelname als projectlid zijn 29,50 euro per persoon.

Het motto van ons koor is: iedereen is welkom.
Het chr. gemengd koor “De Lofstem” uit Hardinxveld-Giessendam is opgericht in 1937 en bestaat dus al meer dan 80 jaar. Het is een interkerkelijk koor met leden uit ongeveer 9 verschillende kerken in Hardinxveld en daarbuiten. Sinds 30 augustus 2011 is Carola Loeve onze dirigent.
De repetities vinden plaats in het bijgebouw van de PKN Gereformeerde Kerk Boven-Hardinxveld, Jan Steenstraat 5 te Hardinxveld-Giessendam. (per 19 maart repeteren wij tot eind 2019 in de PKN Gereformeerde Kerk te Giessendam, Stationsstraat 20) Wij repeteren iedere dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur, onderbroken door een pauze waarbij koffie en thee wordt geschonken. Natuurlijk bent u ook op iedere dinsdagavond van harte welkom om eens een kijkje te nemen bij één van onze repetities en te zien of u ons koor wil komen versterken! We hopen u te zien!

Kijk ook eens op onze website www.delofstemhardinxveld.nl!

 

advertentie
advertentie