2 februari Praatjestafel XL: Politie en partners zijn er voor u in Hardinxveld-Giessendam

23 januari 2019 om 16:49 lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 2 februari 2019 wordt in Hardinxveld-Giessendam de “Praatjestafel” neergezet. In de ochtend kunt u ons vinden op de Cornelisweer en in de middag zijn we aanwezig op de Juliana van Stolbergstraat. Tijdens deze XL editie kunt u in het Mobile Media Lab in gesprek met de wijkagent, met de wijkbeheerder van Fien, met Burgernet, met een vertegenwoordiger en een buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) van de gemeente en met de buurtsportwerker van Servanda.

 

Praatjestafel

In 2018 startten de wijkagenten in samenwerking met woningcorporatie Fien met de “praatjestafel”. Met een statafel gaan we de wijk in om beschikbaar te zijn voor alle inwoners. U kunt terecht voor een praatje, een vraag of opmerking. Tijdens de XL-editie op 02 februari sluiten diverse partners aan.

 

Mobile Media Lab

We pakken de eerste editie van 2019 groots uit met het Mobile Media Lab. Dit is een vrachtauto waarin u een gesprek kunt aangaan en informatie kunt halen. Iedere deelnemer die meewerkt aan de enquête van de politie over communicatiemiddelen krijgt een presentje. Thema’s die verder aan bod komen zijn “Bob in de sportkantine” over het gebruik van alcohol bij sportverenigingen, de leefbaarheid in de wijk, veilig wonen, het voorkomen van babbeltrucs, woning- en auto-inbraken.

 

Locatie en tijden

Op zaterdag 2 februari zal de politie met de samenwerkingspartners aanwezig zijn van 10.00 uur tot 12.30 uur tijdens de markt op het parkeerterrein bij sporthal “De Wielewaal”, gelegen aan de Cornelisweer in Hardinxveld-Giessendam. In de middag zijn we van 13.30 uur tot 16.00 uur te vinden op de parkeerplaats van supermarkt Hoogvliet aan de Juliana Van Stolbergstraat. We zien u graag in het Mobile Media Lab.

advertentie
advertentie