Verkoping en rommelmarkt in Pedaja
Verkoping en rommelmarkt in Pedaja Waardeburgh

Verkoping en rommelmarkt in Pedaja

7 maart 2019 om 13:34 lokaal Deel je nieuws

Zaterdag 16 maart a.s. organiseert Waardeburgh zorgcentrum Pedaja een mini-verkoping en rommelmarkt. Tussen 10.00 en 15.00 uur bent u van harte welkom in het zorgcentrum aan de Claversweer 1 in Hardinxveld-Giessendam.

 

Naast (klein-)meubilair, boeken, decoratiemateriaal en ander tweedehands materiaal is er ook een kraam met kinder- en cadeauartikelen. De opbrengst van de verkoop zal geheel ten goede komen aan onze bewoners. De stichting Vrienden van Waardeburgh is aanwezig om u kennis te laten maken met hun werk. Daarnaast staat er een kraam waarvan de opbrengst bestemd is voor Compassion.

Ook aan de inwendige mens is gedacht. Hiervoor kunt u terecht in onze nieuwe koffiehoek. Rond lunchtijd kunt u hier ook verse soep en een broodje kroket krijgen.

Sinds eind 2018 wordt zorgcentrum Pedaja verbouwd. De begane grond en tuin zijn nu zo goed als klaar. Er is een volledig nieuwe entree, maar ook het restaurant is vernieuwd. Op dit moment worden de huiskamers van de verpleegafdeling verbouwd, zodat Pedaja de komende jaren een prachtig thuis is voor de cliënten.

advertentie
advertentie