Roberto de Ruiter en Jesse Koster, vestiging H4 Hardinxveld
Roberto de Ruiter en Jesse Koster, vestiging H4 Hardinxveld Splendid

H4 Groep opent tweede vestiging in Hardinxveld

20 maart 2019 om 16:01 Nieuws Deel je nieuws

PERSBERICHT

Deventer, 20 maart 2019 - De H4 Groep is aan het uitbreiden en heeft  een nieuwe vestiging geopend in Hardinxveld-Giessendam. De H4-vestiging focust zich, net als het hoofdkantoor in Deventer, op het ontzorgen van organisaties op het gebied van mobiliteit. H4 Lease, onderdeel van de H4 Groep, beschikt hiermee nu over twee vestigingen. 

H4 Lease biedt meerdere lease mogelijkheden aan. Naast conventionele lease, is het namelijk mogelijk om af te rekenen per kilometer, een unieke oplossing in Nederland. Minder rijden is dus minder betalen, flexibeler wordt het niet!

Klantgerichtheid

De wens om een vestiging te openen in West Nederland komt voornamelijk voort uit het oogpunt van klantgerichtheid naar de bestaande klanten. H4 Lease mag inmiddels een behoorlijk aantal bedrijven in deze regio tot haar klantengroep rekenen. Door dichter bij de relaties te opereren is het mogelijk de dienstverlening nog persoonlijker en beter op maat te kunnen invullen.

Het openen van de nieuwe vestiging is uiteraard ook een strategische keuze. ‘Dit is een eerste stap om onze droom te verwezenlijken: een landelijke speler worden op het gebied van flexibele lease.‘

Over H4

De H4 Groep is specialist in mobiliteit en biedt alle mogelijkheden om een duurzame mobiliteitsketen op te zetten. Zo ontwikkelt H4 slimme oplossingen in mobiliteit: vraag gestuurd, tegen lagere kosten én maatschappelijk verantwoord. H4 is bovendien pionier en kartrekker rondom de transitie in mobiliteit: van hebben naar delen. Het efficiënt en duurzaam inzetten van vervoer staat hierbij centraal. De H4 Groep bestaat uit: H4 Lease, MyTripper en NL2Go.

www.h4Lease.nl

 

advertentie
advertentie