Afbeelding
Herkon

Bouw woningen De Regenboog in Hardinxveld-Giessendam gestart

25 april 2019 om 10:16 lokaal

H'VELD-G'DAM Op woensdag 24 april gaven projectontwikkelaar Herkon en Bouwonderneming Stout het feestelijke startschot voor de realisatie van project De Regenboog in Hardinxveld-Giessendam. Het project bestaat uit de nieuwbouw van 15 moderne woningen. Om dit moment te vieren sloeg wethouder Trudy Baggerman in aanwezigheid van de kopers en overige betrokkenen de feestelijke paal.

De woningen komen op de locatie van de voormalige Regenboogschool aan de Pieter de Hooghstraat in Boven-Hardinxveld. Het project biedt een gevarieerd woonaanbod met eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaand geschakelde woningen.

De Regenboog is het eerste gasloze project binnen de gemeente Hardinxveld-Giessendam. Goed voor het milieu en financieel aantrekkelijk voor de bewoners. Bureau 2802 Ontwerpt en Realiseert was verantwoordelijk voor het ontwerp van de woningen. Bouwonderneming Stout neemt de realisatie voor haar rekening en verwacht in het 4e kwartaal van 2019 de woningen aan de nieuwe bewoners op te leveren.

De meeste woningen zijn ondertussen verkocht. Er is nog één twee-onder-een-kap-woning en één vrijstaand geschakelde woning beschikbaar. De verkoop is in handen van Alblasserwaard Makelaars Taxateurs uit Hardinxveld-Giessendam.

Afbeelding
advertentie
advertentie