Burgemeester Dirk Heijkoop, Dick Bovekerk en Erwin Dito (v.l.n.r.) vieren de opening van restaurant Hardinxveld-Giessendam
Burgemeester Dirk Heijkoop, Dick Bovekerk en Erwin Dito (v.l.n.r.) vieren de opening van restaurant Hardinxveld-Giessendam McDonald's

McDonald’s restaurant Hardinxveld-Giessendam is geopend

8 mei 2019 om 08:51 Nieuws

H'VELD-G'DAM McDonald's restaurant Hardinxveld-Giessendam heeft dinsdagavond op feestelijke wijze haar deuren geopend. Burgemeester Dirk Heijkoop, algemeen directeur van McDonald's Nederland Erwin Dito en Franchisenemer Dick Bovekerk hebben gezamenlijk het restaurant met een druk op de knop geopend. Gasten zijn vanaf woensdag van harte welkom in het gloednieuwe restaurant.

,,Het is geweldig dat het restaurant nu geopend is", zegt Dick Bovekerk, Franchisenemer van het nieuwe restaurant. ,,Ons team staat te popelen om onze gasten te ontvangen en hen de nieuwste services van McDonald's aan te bieden, zoals de heerlijke koffievariaties van McCafé, bediening aan tafel en Glutenvrije burgers voor gasten met glutenintolerantie. Ik ben iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt zeer dankbaar: van het college van B en W, tot onze lokale partners en natuurlijk mijn fantastische team! Iedereen is van harte welkom in ons restaurant voor hun favoriete McDonald's producten."

Ook de burgemeester van de gemeente Hardinxveld-Giessendam, Dirk Heijkoop, is verheugd: ,,We hebben de afgelopen jaar nauw en prettig samengewerkt met Dick en McDonald's Nederland om dit nieuwe restaurant mogelijk te maken. Het is mooi dat het restaurant nu haar deuren opent. Leuk voor de gasten, maar ook voor de lokale werkgelegenheid. In drie maanden heeft het restaurant een team van ruim honderd medewerkers weten te werven, dat laat zien hoe groot het enthousiasme is."

160 GASTEN, HONDERD NIEUWE ARBEIDSPLAATSEN Het McDonald's restaurant biedt ruimte aan 160 gasten om in het restaurant te genieten. Dankzij de introductie van Table Service kunnen gasten voortaan genieten van het gemak om aan tafel te worden bediend. Ook heeft het restaurant een McCafé, dat heerlijke koffiespecialiteiten en patisserie zoals cheesecake, macarons en vers afgebakken cookies of croissants aanbiedt. Buiten heeft het restaurant ook het nodige te bieden, zo is er een terras met meer dan 70 zitplaatsen en een speelruimte voor kinderen. Daarnaast heeft het restaurant een dubbele drivelane, waardoor twee auto's tegelijkertijd kunnen bestellen. Met deze toegenomen ruimte en de introductie van nieuwe services wordt ook de lokale werkgelegenheid gestimuleerd: het nieuwe restaurant biedt honderd nieuwe arbeidsplaatsen.

McDonald's maakt haar restaurants steeds duurzamer en dat is terug te zien in het restaurant Hardinxveld-Giessendam. De energievoorziening van dit restaurant is geheel elektrisch en honderd procent gasvrij. Het restaurant zal ook zelf elektriciteit opwekken met haar eigen zonnepanelen. Andere duurzaamheidsinitiatieven zijn het verwarmen van de lobby met restwarmte van de keuken, watervrije urinoirs en frituurolie besparende friteuses.

McDonald's restaurant Hardinxveld-Giessendam is iedere dag geopend van 07:00 tot 01:00 uur. De McDrive is open tot 01:00 uur en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 03:00 uur.

 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie