Welkom bij Autismecafé Hardinxveld!

24 mei 2019 om 10:02 lokaal Deel je nieuws

Op donderdag 6 juni is er opnieuw gelegenheid tot ontmoeting in Deelcafé De Buurman. Vrije inloop tussen 19.30 en 21.30 uur.

Het Autismecafé is er voor iedereen die met autisme te maken heeft. Veelal zijn dat ouders van een kind met autisme, maar ook mensen mét autisme weten het Autismecafé te vinden!

Je bent van harte welkom om naar anderen te luisteren, eigen ervaringen te delen (als je wilt), of elkaar te adviseren. Dit alles in een ontspannen omgeving, onder het genot van (gratis) koffie of thee. Er is deze avond iemand van hetSociaal Team Hardinxveld aanwezig.

Ben je al eerder geweest, of nog nooit? Loop gerust eens binnen! 

6 juni is het laatste Autismecafé voor de zomervakantie. Gelukkig ziet het er naar uit dat het Autismecafé ook na de zomervakantie georganiseerd kan worden.

Voor meer informatie: stuur een mail naar Autismecaféhardinxveld@kpnmail.nl, of like onze Facebookpagina (Autismecaféhardinxveld).

Dit initiatief vindt plaats in samenwerking met Deelcafé De Buurman, Peulenstraat 159 te Hardinxveld-Giessendam en wordt financieel ondersteund door de MAG.

advertentie
advertentie