Poster Concerten Jeugdkoor Op Weg
Poster Concerten Jeugdkoor Op Weg Vormgeving: André Schild

Jubileumconcerten Jeugdkoor Op Weg 29 juni 2019

29 mei 2019 om 00:36 Nieuws Deel je nieuws

Jeugdkoor ‘Op Weg’ uit Boven-Hardinxveld geeft op zaterdag 29 juni 2019 twee jubileumconcerten ter ere van het 45-jarig bestaan. Het repertoire van dit enthousiaste jongerenkoor o.l.v. Bastiaan Van der Pijl bestaat uit mooie, warme nummers en vrolijke, vlotte worship- en gospelmuziek. Het thema van het concert zal ‘Start a fire’ zijn. Wim Grandia zal tijdens het concert over dit thema spreken. Wim Grandia is voorganger en was jaren werkzaam bij de Evangelische Omroep (EO). Hij is een veelgevraagd spreker in kerken, bij jeugdgroepen en christelijke conferenties, zoals de EO-jongerendag.

De concerten vinden plaats om 15.00 uur en 20.00 uur op een prachtige locatie: ‘Bonfire’, Wijnstraat 117 in Dordrecht. Voor het middagconcert is het mogelijk om met een bus te vertrekken vanuit Boven-Hardinxveld.

Wilt u kaartjes kopen voor het middag- of avondjubileumconcert ‘Start a fire’? Ga dan naar: https://www.pknbovenhardinxveld.nl/product/jubileumconcert-op-weg/
Ook de buskaartjes kunnen via deze site worden besteld.
‘Op Weg’ is verder samen met veel verschillende muzikanten de studio ingedoken om nummers op te nemen. Voor €10,- is CD verkrijgbaar waarop deze nieuwe nummers staan, waaronder een nummer met Idols-winnares Nina den Hartog! De CD is te bestellen via:
https://www.pknbovenhardinxveld.nl/product/jubileumconcert-op-weg-cd/

advertentie
advertentie