Afbeelding
Rehobothschool

Rehobothschool bezoekt Game On

4 juni 2019 om 16:42 lokaal

H'VELD-G'DAM De groepen 7 en 8 van de Rehobothschool in Hardinxveld-Giessendam brachten vandaag een bezoek aan techniekmanifestatie Game On in de Evenementenhal in Gorinchem. Ze doen op acht pleinen ervaringen op rondom techniek. 

Op de Game On maken basisschoolleerlingen van groep 7 en 8 en leerlingen van het eerste leerjaar van het voortgezet onderwijs gedurende twee dagen op een actieve manier kennis met voor de regio belangrijke technische sectoren. Het is voor kinderen bij uitstek een belevenis om op acht pleinen techniek te ervaren door te doen.

Techniek is gedurende deze twee dagen het centrale thema, maar ook de zorg is vertegenwoordigd op het zogenaamde Care On-plein. In de zorg speelt techniek namelijk een steeds belangrijkere rol en met het technische zorgaspect maken kinderen actief kennis. 
 
Inmiddels zijn ongeveer 4000 leerlingen van PO en VO van 77 scholen uit de gemeenten Gorinchem, Molenlanden, Vijfheerenlanden, Hardinxveld-Giessendam, West Betuwe en Altena aangemeld. 

De leerlingen bezoeken Game On overdag, echter ook andere belangstellenden, zoals vertegenwoordigers van gemeenten, bedrijven en familieleden van kinderen zijn van harte welkom om kennis te maken met dit voor de regio unieke evenement. Wij nodigen u dan ook van harte uit om kennis te maken met Game On 2019 op dinsdag 4 juni van 18.00 – 20.00 uur. 

advertentie
advertentie