Afbeelding
Rivas Zorggroep

Mooie opbrengst Fancy fair Judith Leysterhof

8 juni 2019 om 13:13 lokaal

H'VELD-G'DAM Tijdens de fancy fair van verpleeghuis Judith Leysterhof die onlangs plaatsvond, is een mooi bedrag opgehaald van € 2500,00,-. Dit bedrag wordt gebruikt voor de herinrichting van de centrale hal van Judith Leysterhof.  

Op de fancy fair werden onder andere bloemstukjes, boeken en sieraden verkocht. Verder konden bezoekers genieten van een barbecue, hapjes en drankjes. Ook konden zij mooie prijzen winnen bij het Rad van Fortuin en een rondrit maken door Boven-Hardinxveld op een boerenkar. ,,Bijna alles is gesponsord, dus we hebben nagenoeg geen kosten gehad', zegt Willy Weima, zorgregisseur in Judith Leysterhof. 'We zijn iedereen dan ook erg dankbaar die hun steentje hebben bijgedragen."

De gehele opbrengst wordt gebruikt voor de herinrichting van de centrale hal van Judith Leysterhof. ,,Door middel van een levensgrote kunstboom willen we bewoners meer gunstige prikkels bieden', zegt Willy. 'We hopen dat nog meer mensen dit initiatief willen steunen zodat we de kunstboom uiteindelijk kunnen aanschaffen voor de bewoners."

advertentie
advertentie