De nieuwe haag in Frans Halsstraat
De nieuwe haag in Frans Halsstraat eigen foto Greet Faro

Meer groen, minder rode paaltjes in Boven-Hardinxveld

16 juni 2019 om 15:36 lokaal Deel je nieuws

In de afgelopen weken heeft de gemeente bij diverse ondergrondse containers de omgeving opgefrist door meer groene struiken te planten. Zo zijn op de hoek Frans Halsstraat/Rembrandtstraat rode paaltjes vervangen door een fraaie haag.

Bij de eerste bijeenkomst met Buurt Bestuurt gaven de inwoners van Boven-Hardinxveld aan dat zij graag meer groen zouden zien in het dorp. En als het even kon, ook minder rode paaltjes. Gemeente en Buurt Bestuurt hebben samen gezocht naar mogelijke combinaties van deze twee wensen met de aanplant bij de ondergrondse containers als gevolg. Buurt Bestuurt merkt dat in goed overleg met de Gemeente er veel dingen mogelijk zijn.

Maar de jonge stuiken hebben de eerste jaren wel extra water nodig, zeker als we weer z’n warme zomer als vorig jaar krijgen. Hiervoor doen we een beroep op de inwoners om dit voor hun rekening te nemen. Wilt u hieraan een bijdrage leveren en de struikjes nabij uw ondergrondse containers met enige regelmaat water geven? Meldt dit dan even bij het onderhoudsteam van uw wijk. Tel. 0681871414 of 06 53377607. Zo weten zij welke locaties door de inwoners zelf onder hun hoede nemen. Samen kunnen we er iets moois van maken.

Heeft u als inwoner een goed idee om ons mooie dorp nog mooier te maken dan horen we dat als Buurt Bestuurt graag van u. Buurt Bestuurt vergadert elke tweede woensdag van de maand in ’t Hart om 19.30 uur.

advertentie
advertentie