Afbeelding
De Driemaster

Driemaster viert feest

2 juli 2019 om 19:49 lokaal

H'VELD-G'DAM Vrijdag 28 juni vond het zomerfeest plaats van beide locaties van obs de Driemaster in de Westwijk in Hardinxveld. Bedoeld voor meer dan 280 leerlingen, kinderen uit de buurt, familie en omwonenden. Het was even spannend of de mensen de warmte zouden trotseren, maar de opkomst was fantastisch. De kinderen zijn de dag begonnen met een vossenjacht en allemaal spelletjes rondom de school. Verder konden de kinderen geschminkt worden, knutselen en plaktattoos zetten. De bezoekers konden genieten van heerlijke broodjes hamburger en knak, patatjes, een gekoeld drankje of een suikerspin. De Slush Puppy-machine maakte overuren met ons tropische thema en weertje.
De avond werd afgerond met optredens van alle twaalf de groepen, waarbij er in de tussenrondes gedraaid werd aan het rad van fortuin.
We willen vooral alle mensen en sponsors bedanken die er voor gezorgd hebben dat dit een prachtige TOP-dag is geworden, om op terug te kijken. Een mooi voorbeeld weer van Talent Ontwikkelen in Partnerschap!

advertentie
advertentie