De bewoners van De Lange Wei kregen net als de kids een gezellig ontbijt voorgeschoteld. Alsmede eenm smakelijk verhaal (zie de volgende foto's).
De bewoners van De Lange Wei kregen net als de kids een gezellig ontbijt voorgeschoteld. Alsmede eenm smakelijk verhaal (zie de volgende foto's). De Lange Wei

Opa's en oma's genieten mee van voorleesontbijt

7 februari 2018 om 05:42 lokaal Deel je nieuws

De kinderen van De Kleine Wei kwamen donderdagmorgen 1 februari buurten in De Lange Wei. Samen met enkele bewoners van het woonzorgcentrum genoten ze in restaurant De Boerse Pracht van een voorleesontbijt, dat, hoe kan het ook anders, werd afgesloten met een spannend verhaal over een slapende tijger die opeens jarig bleek te zijn.

Ook de peuters van Ukkepuk aten en luisterden mee. Het interactieve verhaal werd op beeldende wijze verteld door een medewerkster van de Bibliotheek AanZet. De bibliotheek had ook het initiatief genomen. Het voorleesontbijt vindt traditiegetrouw plaats tijdens de Nationale Voorleesdagen en verhuisde net als de bieb zelf naar De Lange Wei. Met als gevolg dat ook de bewoners een gezellig ontbijt en een smakelijk verhaal kregen voorgeschoteld.

Het was dolle pret.
Iedereen luisterde aandachtig mee.
Het interactieve verhaal werd op beeldende wijze verteld.
Tijd voor een kopje koffie was er natuurlijk ook.
advertentie
advertentie