Ilse Kraaijeveld is een van de genomineerden tijdens het eerste Sportgala van Hardinxveld-Giessendam.
Ilse Kraaijeveld is een van de genomineerden tijdens het eerste Sportgala van Hardinxveld-Giessendam. Miranda Kraaijeveld

Nominaties eerste sportgala bekend

17 juli 2019 om 07:23 Sport

H'VELD-G'DAM Tijdens het eerste sportgala van Hardinxveld-Giessendam worden bijzondere prestaties van sporters of sportploegen bekroond. De vele ingezonden nominaties voor deze verkiezing weerspiegelde het enthousiasme onder inwoners en sportverenigingen. De jury, bestaande uit wethouder Jan Nederveen, André Vlot van de gelijknamige sportshop en sportjournalist Arco Bomgaars, was onder de indruk van alle inzendingen en maakt hierbij de genomineerden bekend:

Sportteam van het jaar: Dames 1 VVH, Vriendenschaar 1, HKC 1

Jeugdteam van het jaar: JO-19-1 VVH, JO-13-1 VVH, Rivertrotters U10

Sporttalent van het jaar: Nienke van Cuijlenburg (twirlen), Daan Teeuw (turnen), Ilse Kraaijeveld (zwemmen)

Sportpluim: Jos Baggerman (River Trotters), Jan Blokland (River Trotters), Johan Heijkoop (Reddingsbrigade Hardinxveld-Giessendam)

Door een overweldigend aantal voordrachten voor sporters met bijzondere prestaties, besloot de jury vier sporters te nomineren voor de categorie Sporter van het jaar: Wesley de Haas (turnen), Danny Rikkers (obstacle/viking runs), Jorick Duijzer (schaatsen), Joran Schröder (voetbal)

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het sportgala op 4 september. Het gala is een onderdeel van het HAGI-festival. Die avond wordt ook de sportfoto van het jaar gekozen. Nieuwsgierig naar de uitkomsten? Iedereen is van harte welkom! Naast de uitreikingen is er ook een boeiende spreker en leuke muziek. Het gala begint om 19.00 uur in Sporthal de Wielewaal.

advertentie
advertentie