Afbeelding
De Regenboog

Prachtige gift voor Edukans van Regenboog

18 juli 2019 om 12:26 lokaal

H'VELD-G'DAM Op School met de Bijbel De Regenboog in Boven-Hardinxveld werd donderdag 20 juni een Fancy Fair gehouden met een prachtige opbrengst. Op het schoolplein aan de Steek was onder de stralende zon een gezellige markt met spellen, creatieve knutsels, haarversiering, schmink. Dankzij diverse sponsors was er veel lekkers te koop en werden er veel mooie prijzen gewonnen.

Achter de school stond een enorme stormbaan, waar alle klassen per groep een sponsorloop liepen. En dat hebben de sponsoren geweten. De kinderen waren fanatiek en sprintten heel veel rondes bij elkaar.

De helft van de opbrengst wordt gebruikt voor het verder inrichten van de leerpleinen van De Regenboog, waar kinderen in groepjes of zelfstandig hun taken uitvoeren en zich zo kunnen ontwikkelen.

De andere helft, maar liefst €3650,50, werd op 9 juli door de kinderen van De Regenboog overhandigd aan de Stichting Edukans, voor het project voor Eritrese vluchtelingen. Edukans verzorgt de opleiding van leraren in Ethopië, het land waar veel Eritrese kinderen naar gevlucht zijn. Zo krijgen ook deze kinderen kansen!

Alle deelnemers, sponsors en bezoekers worden hartelijk bedankt voor hun bijdrage aan deze mooie dag met een resultaat waar De Regenboog en Edukans zeer dankbaar voor zijn.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie